Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Terv, útmutatás egy budapesti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terv, útmutatás egy budapesti egyedülálló nőnek ismerkedésre? Mit csináljon, hol kezdje, ha nem neten szeretne ismerkedni? Írnál egy tervet konkrét lépésekkel? :)

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy Te vagy egy 31 éves független, gyermektelen nő. Akár férfi, akár nő vagy.

Írnál kérlek egy "tervet" ami szerint elkezdenél ismerkedni.

FONTOS: ne írjatok netes applikációkat, tegyük fel, hogy nem is léteznek.

FONTOS: munkahely kizárt, mert egyéni vállalkozó vagy, otthonról dolgozol.

30-40 közötti gyermektelen, káros szenvedélyektől mentes férfit keresel.

Köszönöm!

2023. szept. 4. 10:20
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Gyerekes, elvált nem kell, hacsak nem nagyon nagyvonalú és tehetős.
2023. szept. 4. 15:06
 22/24 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg interneten kéne ismerkedned.

Volt hozzád hasonló exem tinderről és jól kijöttünk, de én fiatalabb vagyok

2023. szept. 4. 15:08
 23/24 anonim ***** válasza:

Rapid randi esetleg?

Én már szemeztem ilyesmivel, érdekesnek találom. Ha nem is jön össze semmi, szerintem akkor is megéri mert ha úgy nézed egy új élménnyel gazdagodsz.

2023. szept. 6. 21:08
 24/24 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de ahhoz képest ami drága.
2023. szept. 6. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!