Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha éppen egyedülállóak vagytok akkor hol vagy milyen helyeken lennétek nyitottak arra ha valaki próbálna veletek ismerkedni?
Rendezvényeken, vagy ha valahol egyedül vagyok nyugalmi helyzetben pl. kávézóban, étteremben (nem garantálom, hogy mindig, de általában ha egyedül beülök valahová ebédelni/kávézni, akkor az azért van, mert azt a napot magamra szánom és olyankor szívesen ismerkedek, akár csak barátkozásból is).
Vagy én pl. tök sokat járok egyedül kiállításokra, múzeumba, én ott sem bánom, ha valaki megszólít.
És azért mondom, hogy nyugalmi helyzetben, mert mondjuk más az, hogy ülök a parkban és olvasgatok vagy egy kávézóban ülök, és vagy időt töltök egyedül vagy várok valakire, akkor oké, de mikor épp megyek a belvárosban és két busz között rohanok egyik megállóból a másikba, vagy egyik kezemben a fél bevásárlás de még be akarok ugrani a DM-be, akkor így nem szeretem, ha odajönnek, mert akkor úgyis elutasítok mindenkit, mert nincs ismerkedésre akkor kapacitásom meg időm, mert más dolog felé igyekszek.
Kivéve mondjuk ha valaki fellök és akkor ilyen nagyon előzékenyen és romantikusan felsegít és egymás szemeibe nézve képtelen vagyok tovább menni a napommal, mert nekem akkor és ott kell aza férfi. Ilyen mondjuk még nem volt, és kérlek ne lökjetek fel csak ezért az utcán senkit :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!