Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/21 anonim válasza:
Csak is ilyen jöhet szóba. Méghozzá 200 eurósokból.
3/21 anonim válasza:
Mivel nem szeretem a virágokat ezért igen
5/21 anonim válasza:
Unalmasok már ezek a golddiger prankok, annyira látszik, hogy előre megrendezettek.
6/21 anonim válasza:
Engem a hideg ráz az ilyen francos, nyálas sztl.
7/21 anonim válasza:
Azt látjátok hogy szakadt, lyukas pólóban adja oda?
De a lány szemet húny felette!
Ez egy igaz, őszinte szerelem!
8/21 anonim válasza:
Akkor még egyszer tisztázzuk! Az, hogy van egzisztenciád, ALAP!!! Nekem is van! Sőt, egész jól keresek, viszont, nem fogok eltartani egy pasit. Nem kell lölő szint, de bzdmeg, amikor 30 felett anyáddal élsz, nincs autód, és szerinted netto 500 ezer ft sok pénz, ott más bajok is vannak általában.
10/21 anonim válasza:
A pénz azt jelenti hogy kilóra eladod magad. Gyomor és lélek kérdése. A 21. században az emberek 95%-a kilóra megvehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!