Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Közölte h bekoszon mielőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közölte h bekoszon mielőtt töröl mivel látja lankad az érdeklődés?

Figyelt kérdés

Tessék ?

Ezt az egészet egy 36 éves pasi miért vezette így le nekem ?miért nem törölt szó nélkül?ezzel most mit akart el érni? Nem mintha érdekelne én meg tiltottam,leg,unk már egalba 🤪

2023. szept. 3. 16:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%

Pontosan azért csinálta így, mert 36 éves, te meg gondolom azért nem érted, hogy miért csinálta mert fiatal vagy. Nálatok már az a menő, hogy egy szó nélkül eltűntök.

Én is mindig el szoktam köszönni mielőtt lelépek, és meg is szoktam indokolni, hogy miért lépek le.

Nem értem miért vagy ezen kiakadva. A gerinces emberek mindig így csinálják.

2023. szept. 3. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:
9-es, minden ember más. De szerinted mi volt a pasas motivációja?
2023. szept. 3. 17:59
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

"Közölte h bekoszon mielőtt töröl mivel látja lankad az érdeklődés?"

Úgy látta, hogy nem érdekel téged így elköszönt és megadta az indokot, hogy miért töröl, ennyi.

Nem maszlagolt egyáltalán,a lényegre tért!

2023. szept. 3. 18:00
 14/18 anonim ***** válasza:
55%
Én is 36 vagyok, de nem értem. Kicsit olyan seggnyalósnak próbál lenni.
2023. szept. 3. 18:02
 15/18 anonim ***** válasza:
58%

"Fogott volna meg es törlés, nem kellett volna ez a maszlag ."

Szerintem ha ismerkedésnek indult a levelezésetek, akkor korrektebb, hogy nem csak úgy töröl egy szó nélkül.

Tedd fel magadnak a kérdést szerintem, hogy azzal tényleg biztosan nem lett volna problémád, hogy egy szó nélkül töröl és megszakítja veled a kapcsolatot.

"Nem mintha érdekelne én meg tiltottam,leg,unk már egalba 🤪"

Nem tudom, miért kell ebből is egós kérdést csinálni, de a döntést így is, úgy is ő hozta meg arról, hogy lezárja a kommunikációt.

2023. szept. 3. 18:07
 16/18 anonim ***** válasza:
41%
Mintha bekopogott volna, hogy "Akkor nincs punci? Biztos? Tuti? Akkor léptem."
2023. szept. 3. 18:10
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy szinten vagy kb vele.
2023. szept. 4. 00:46
 18/18 A kérdező kommentje:
16 ugyan erre gondoltam
2023. szept. 4. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!