Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közölte h bekoszon mielőtt töröl mivel látja lankad az érdeklődés?
Figyelt kérdés
Tessék ?
Ezt az egészet egy 36 éves pasi miért vezette így le nekem ?miért nem törölt szó nélkül?ezzel most mit akart el érni? Nem mintha érdekelne én meg tiltottam,leg,unk már egalba 🤪
2023. szept. 3. 16:28
1/18 anonim válasza:
Fel akarta magára hívni a figyelmet
2/18 anonim válasza:
"Nem mintha érdekelne"
Erre kérdést írsz ki.🤣🤣🤣
3/18 anonim válasza:
"Nem mintha érdekelne" De nagyon is sérti az egódat és szerintem ezt is akarta elérni vele.
4/18 anonim válasza:
Azt akarta, hogy teperjél utána, de nem jött be neki:DDDD
5/18 anonim válasza:
Miért sértené az egoját? Engem is érdekel, mire ez a körítés.
6/18 anonim válasza:
#5: Mert ha nem sértené, akkor is biztos idejött volna egyből megkérdezni, meg le is tiltotta volna.
7/18 anonim válasza:
De ezt mondom, nem nekem írt, de engem is érdekel, miért csinálta. Az én egomba bele sem lehet magyarázni a sérülést.
És ha tiltja, és utána kérdezi meg? Van egy csomó furcsa viselkedés, ami engem is érdekel, és semmi köze az egohoz.
8/18 A kérdező kommentje:
Ha nem különösebben érdekelt akkor miért sértené az egomat????
Csak a körítés nem értettem.
Fogott volna meg es törlés, nem kellett volna ez a maszlag .
2023. szept. 3. 16:59
9/18 anonim válasza:
#8: Hagyjuk már ezt, ha nem érdekelne, most nem itt lennél, kit akarsz becsapni? Én még csak el sem olvastam volna, hogy mit írt ha nem érdekelne, te meg igen.
10/18 A kérdező kommentje:
9 hagyjuk már akkor mit pampogsz itt és osztod az észt?
Most megmondtad a tutit jobb a lelkednek?
2023. szept. 3. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!