Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan dolgozzátok fel ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzátok fel ha nem kelletek valakinek?

Figyelt kérdés

Akár egy szakítás, akár az, hogy valaki nem akar téged akit te igen, bárhogyan.

Nem akarok hónapokat pazarolni a vergődésre aminek értelme sincs, de magam alatt vagyok

Barátok, sport, munka oké megvan. De amikor egyedül vagyok az néha maga a pokol.

2023. szept. 2. 19:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ha egyedül vagyok nincs mi, ki lefoglalja az agyam. Alapból olyan ember vagyok aki igyekszik a jelenben élni és abból a maximumot kihozni. Ugyanakkor ez nem mindig könnyű, mert közben olyan is vagyok aki magában nagyon sokat fantáziál (gyerekkorom óta így van), gondolkodik, utólag elemez eseményeket, szituációkat. Ebből sokat is lehet tanulni, de néha egyszerűen túl sokat gondolkodom és nem tudom kikapcsolni az agyam és a gondolataim. Ezen dolgoznom kell. Pl.: edzés vagy főzés közben az adott dologra koncentrálok, ott egyszerre kell a testemnek és az agyamnak figyelnie, hogy menjen amit épp csinálok. Ha barátokkal vagyok ott nyilván beszélgetünk, van valami program, stb. ott is még az agyam ki tud kapcsolni (bár előfordul, hogy ha csak egy pár percig is de elemzem a dolgokat vagy az adott személy eszembe jut). Munka az már nehezebb, mert szellemi és nagyon nehezen kerülök bele a ritmusba, hogy odafigyeljek, de az muszáj.

Viszont amikor egyedül vagyok és épp "nincs mit csinálnom" tehát csak megyek valahova, vagy aludnék vagy bármi, ahol az agyamat és a testemet nem kell dolgoztatnom kvázi, akkor egyszerűen elszabadulnak a gondolataim, eszembe jut valami, elszomorodom, rágódok, sírok, stb.

Tudom, hogy nem jó és nem kéne és, hogy én kreálom magamnak, de nem vagyok se tökéletes, se robot.

El kell engednem valakit fejben, de ha lehunyom a szemem még mindig őt látom magam előtt vagy visszaidézek egy közös pillanatot és más ember nem tudja lekötni a figyelmem.

2023. szept. 2. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:

9#-nek, az #1 vagyok:

Pl.: megy az ember az utcán, nem sasolja meg a másikat, akármilyen szép is. Ha esetleg mellém ül valaki tömegközlekedésin - pl.: metrón -, akkor arrébb megyek. Ha valaki dumálni akarna tömegközlekedésin, rögtön lezárom.

Munkahelyen nem érdeklődök a másik felől, nem megyek bele a small talk-okba. A közösségi felületeken sem érdeklődök a másik felől. Ha valaki elmondja a közösségi téren a munkahelyen, hogy ez fáj, ez a rossz dolog történt, stb., nem reagálok rá. (F!)

2023. szept. 2. 22:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Sör, bor, pálinka.
2023. szept. 2. 23:57
 14/15 anonim ***** válasza:

"Ezen dolgoznom kell. Pl.: edzés vagy főzés közben az adott dologra koncentrálok, ott egyszerre kell a testemnek és az agyamnak figyelnie, hogy menjen amit épp csinálok."

Irigylem az ilyen embereket. Nekem simán megy az, hogy fizikailag edzek, gondolatban a múltban vagyok, és elkezdek bőgni lábemelés közben.

De nem lehet, hogy neked is az kéne, hogy egy délután leülni, végigpörgetni mindent a fejedben, kisírni magad, lezárni az egészet? Végiggondolni, mit kellett volna csinálni, elfogadni a valóságot. És akkor ha eszedbe jut, könnyebb visszatenni a dobozba.

2023. szept. 3. 00:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Kikapvsoltátok az érzrlmetek. Van, vagy volt valaha leletek?
2023. szept. 3. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!