Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti hogyan dolgozzátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogyan dolgozzátok fel, ha egy srác lerondáz titeket?

Figyelt kérdés
Azért elég rosszul tud esni, főleg ,ha első alkalommal mondanak rátok ilyet,és amúgy sincs sok önbizalmatok...
2016. ápr. 10. 15:47
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Én szimplán kinevetem, mert tudom, hogy nem vagyok ronda. Egy pasi csak akkor mond ilyet, ha nincs hasznosabb érve, úgyhogy javaslom, hogy ne vedd magadra. Ez csak azt mutatja, hogy kifutott minden intelligens dologból, amit mondhatna, így inkább személyeskedésbe fog. Nevesd ki és hagyd ott.
2016. ápr. 10. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

Kifogyott az érvekből? Hahahaha.

- Drágám! Az arcszerkezeted meglehetősen eklektikus, továbbá ha górcső alá vesszük a geometriáját akkor megfigyelheted hogy a két szemed távolsága, valamint a szemeid vonala és szájad vonala közötti távolság nem az aranymetszés arányát adja, valamint az arcod szimmetriatényezője is jóval nagyobb mint 1.

- Ezzel mit akarsz mondani?

- Hát hogy ronda vagy.

- Te személyeskedő fa.sz, kifogytál az érvekből?

A szépség szubjektív tényleg érvelt már valaki neked erről?

2016. ápr. 10. 16:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Kedves 2., igen, nyilván komolyan gondolta, és örülök, hogy még poénkodsz is ezzel, de valahogy túl kell lépnem ezen,mert lassan már az utcára se merek kimenni.
2016. ápr. 10. 16:25
 4/9 Sunshinedoll ***** válasza:
47%
Lol, senkit nem érdekel, kit rondázol le. Az önbecsülésemet nem egy ilyen személyeskedő farok fogja meghatározni, úgyhogy helyet foglalhatsz.
2016. ápr. 10. 16:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Küldd el kérlek a képedet és megmondom neked, hogy ronda vagy-e valóban.

Ha nem vagy az, probléma megoldva. Ha az vagy, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy hogy élj a smink, a frizura, a kiegészítők nyújtotta upgrade-ekkel.

2016. ápr. 10. 16:36
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Ez jó. Elkezdtem magyarázni hogy ez miért nem személyeskedés (a szó jelentését sem ismered), erre a válasz az hogy egy farok vagyok. Ami, kapaszkodj meg már személyeskedés! Nektek aztán tényleg nem szabad érvelni.

Persze lehet hazudni is, de ha Betty a csúnya lány hamis képet kap környezetétől önmagáról az adott esetben még károsabb is tud lenni.

Ha viszont őszinték vele szemben - mert feltételezzük hogy nem rosszindulatból mondta (hogy nem rosszindulatból mondta az azért lehet mert ha a kérdező valóban szép lenne akkor egy ilyen beszólás nem okozna neki ekkora traumát) - akkor ilyenkor még észbekaphat és elmehet pl. úszni hogy elkoptassa magáról az úszógumit, végre elkezd egézségesen táplálkozni, és voilá! máris ki tud majd békülni önmagával.

2016. ápr. 10. 16:40
 7/9 anonim ***** válasza:
90%

Már csak vállat rántok, de engem egész gyerekkoromban csúfoltak és bántottak.

Visszanézve a gyerekkori fotókat egyébként nem voltam az (és most is átlagos vagyok).

2016. ápr. 10. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
90%

én a helyedben hívnék egy hentest, aki szakszerűen feldolgozza, nem vérezném össze a kezemet vele. Vagy Dexter talán megoldja. :) igazán nincs mit a hasznos tanácsért. :)

szrd már le, h ki mit mondd, néhányan nagyon bunkók tudnak lenni, én is ronda vagyok, de nem merte még senki mondani, mert addig élne :D meg én fiú vagyok, én lehetek ronda, de akkor se merje senki mondani!!! :D

2016. ápr. 10. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Már gyerekkoromban megszoktam, hogy cseszegetnek a külsőm miatt, megtanultam kezelni az ilyeneket, tehetnek egy szívességet, primitív dolognak tartom.

Mellesleg évekkel ezelőtt közösségi oldalon valaki (nem ismerkedési célú dologról volt szó), a fogaimra tett megjegyzést, hogy állnak. Hát, az illetőnek nem kellett tovább nézegetnie a fogaimat, mert tiltottam, de minden esetre fogalma sem volt az előzményekről, hogy egy idióta fogorvos félrekezelése és egy rosszul elvégzett fogszabályzás miatt állnak a fogaim úgy, ahogy. Őt minden esetre ez biztosan nem érdekelte volna, mert csak valamivel meg akart sérteni valami semmiség miatt, mert normális érvet nem talált.

2016. ápr. 10. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!