Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha ehhez hasonló eljegyzési gyűrűt kaptam?
Anyám is azt mondja hogy a vastagabb gyűrűk sokkal szebbek, és strapabíróbbak is. Azóta kicsit irigykedem másokra akik a párjuktól sokkal vastagabb pántos gyűrűt kaptak.
Vannak olyan stílusú gyűrűk, amik fentről vékonyítva vannak, oldalnézetből viszont vastagok.Így kiadja kb ugyanazt a vastagságot.Nem olyan a tied is?
Amúgy sok mindentől függ, hogy kinek mi áll jól.Nekem 49-es a gyűrűméretem, magyarul iszonyatosan vékony ujjaim vannak.Rajtam az általad linkelt vastagabb gyűrű például okádékul nézne ki.Nyilván, hogy akinek nagy lapát keze van, vastag, parasztos virsli ujjakkal, annak vastagabbat is elbír a keze.
Azért ha van a gyűrű 2g, akkor ugyanolyan strapabíró, semmi baja nem lesz.
U.i.: ezek nemes ékszerek, a "strapabíró" fajták sem arra valóak, hogy savakban, erős tisztítószerekben áztasd, meg hogy téglát pakoljál vele az ujjadon.
Aki nem gyári melós, annak a mindennapi életben bőven jó bármilyen gyűrű.Ez egy tévhit, hogy 5 cm vastagnak muszáj lenni, különben tönkremegy.
Az az igazság, hogy én ujjamon is jobban áll a vékonyabb, mivel vékonyak az ujjaim, bár nekem 51-es méretű a gyűrűsujjam. Ehhez hasonló az enyém, csak az enyémben nagyobb a kő, de a vastagsága ilyen.
Anyukám szerint pedig az ilyen vastagabb szebb, és időt állóbb:
De ezt csak példának mutatom.
A férfi kell vagy a gyűrű vagy anyukád?
Nehéz a választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!