Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok Volt olyan pasiról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok Volt olyan pasiról akiről azt hitték ő az igazi, és mégis szétmentetek? Akiknek volt ilyen, mi volt az amiért kiábrándultatok?

Figyelt kérdés

2023. aug. 30. 20:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Akit én igazinak éreztem, annak én nem voltam az, csak megjátszotta. Igazából ott bukott ki az egész, hogy amikor azt mondtam neki, hogy vele el tudnám képzelni hosszabb távon az életemet, akkor nagyon ellenségesen reagált, hogy én rá akarok akaszkodni meg ilyenek. Meg neki volt egy munkája, ami távolabb volt az otthonunktól, és hogy én ne várjak rá, meg ő nem hiszi el, hogy én kibírom pár hónapig szex nélkül.... na ott telt be a pohár, hogy mit képzel ez rólam, ott akkor nagyon gyorsan kiábrándultam belőle, és elküldtem, hogy akar a fene ráakaszkodni, de eddig nem így viselkedett. Az már más kérdés, hogy fél évvel később megkeresett, és sírt, hogy legyek a felesége, meg hogy gyereket akar tőlem, de akkor már nem tudott érdekelni, annyira megbántott (megalázott) korábban.
2023. aug. 31. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!