Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A női férfiigény nagyjából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női férfiigény nagyjából uniformizált?

Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 19:14
1 2 3 4 5 6
 51/53 A kérdező kommentje:

“ A kérdést kiíró és a kérdés szellemiségét továbbvivő incelkék biológiával és törzsfejlődéssel akarnak indokolni mindent, úgyhogy ezen a fronton kell széttorpedózni is az érvelésüket. ”

És te személyes sértésnek veszed ha azt mondják, a nők arra lettek megalkotva, hogy a legjobb géneket kiszelektálják?

Tehát igazából az egód tiltakozik ez ellen?

2023. aug. 31. 10:10
 52/53 anonim ***** válasza:
33%

Hehe, az én férjem 163 cm, jöttem licitálni.

Én 152 cm vagyok, és egyszerűen nem jönnek be a 175-180 centis pasik, mert én konkrétan egy manó vagyok, van a férjem és én köztem egy egészséges 10-11 centi, és ez így tökéletes.

Amúgy van abban valami, hogy van egy általános úgymond szépségideál, de ez nem csak a nők esetében van így.

Azért is vannak, léteznek modellek, akik általánosan mindenkinek tetszenek, nyilván van itt is kivétel, de mondjuk Palvin Barbi azért szerintem 10- pasiból 9-nek igenis tetszik. Akkor is tetszene, ha nem lenne szupermodell.

Nők esetében is így van, álltalaban a szép embereket minden ember szépnek látja, még akkor is ha nem akarnak tőle egyébként semmit.

Ha egy bűnöző, egy gyilkos pl szép nő, vagy egy vonzó férfi, kevésbé tudjuk elképzelni hogy tényleg elkövette ezt a bűncselekményt, ráadásul elnézőbbek is vagyunk velük.

A szép emberekhez jó tulajdonságokat is társítunk.

Álltalaban a szép emberek kivételezettek, nők és férfiak oldalán is.

Ez valami olyasmi, amin nehezen lehet változtatni.

Nekem ezzel bajom nincs, vannak szebb nők nálam. Na és?

A legtöbb pasinak nem én fogok bejönni, szerintem én egy ilyen tizes pontszámból 4- max 5 értéket érhetek el, mások szemében. Én teljesen elfogadom magam, én szeretem magam, egészséges az önbizalmam, miért bántanám magam azért, mert a legtöbb srácnak egy kicsivel magasabb, egy kicsivel vékonyabb lányok jönnek be?

Olyan nincs a világon, hogy ne tetszenék valakinek.

Kedves incelek, innen üzenem, még ti is, akik magatokról azt gondoljátok, hogy átlagosak vagytok vagy alacsonyak, bejöttök nőknek, mert nincs olyan hogy valakinek ne tetszenél. Nincs.

A mindennapi nők, a mindennapi életben nem Brad Pitteket kergetnek...

Itt egy példa,

A férjem a 20-as éveiben elég kevés nőnek tetszett. Ő tényleg 163 cm, az tényleg olyan magasság ami kevés nőnek tetszik. Aztán szőkés vöröses hajú, rendkívülien fehér bőrű, meg nem is igazán volt önbizalma tényleg.

Mi megismerkedtünk, nekem ő abszolút az esetem, mindig imádtam a szőke vagy vörös hajat, még a szörzete, a szemöldöke is szőke, én ezt imádom.

Összejöttünk, összeköltöztünk, összeházasodtunk... :)

Eltelt lassan 10-év, most 35 éves. Konkrétan alig tudja lekaparni magaról a vele egyidős, vagy kissé fiatalabb nőket.

Lett önbizalma, és egzisztenciája, ami nem túl nagy, nem vagyunk gazdagok, teljesen átlagos színvonalon élünk. Viszont pl a környéken van egy virágárus hölgy, q virágárus mellett boltok sorakoznak, és a férjem nekem minden hónapban vesz mindig másféle virágot. Annyira, hogy a virágárus már külön neki rendel virágkülönlegességeket. Ezt a környéken látják a nők, akik a boltokban dolgoznak, elterjed a pletyka hogy ez milyen rendes csávó, és már ünnepként élik meg a napot mikor megy vásárolni a férjem. Számtalanszor próbalkoztak be nála, hihetetlenül jó partynak számít a szemükben. Köztük vannak azért eléggé jó csajok is.

Tehát innen is láthatod, nem minden a külső. Legalábbis a nőknek biztosan nem, hiszen látják ők is, hogy ez a gyerek nem túl magas, ráadásul szőke is de még kopaszodik is, nem is gazdag, viszont törődő, mert szélben -hóban, esőben is képes elmenni egy kicseszett virágért csak hogy meglepje a feleségét, immáron 10-éve töretlenül. Ez vonzó, vonzó hogy egy férfi törődő, megbízható, és a 26-éves kor fölötti nőknek akiknek már benőtt a fejük lágya, már ez igenis szempont.

......

2023. aug. 31. 11:17
 53/53 A kérdező kommentje:

“ Álltalaban a szép emberek kivételezettek, nők és férfiak oldalán is.

Ez valami olyasmi, amin nehezen lehet változtatni.

Nekem ezzel bajom nincs, vannak szebb nők nálam. Na és?”

Tehát az nem zavar, hogy egyesekkel kivételeznek?

Hogy egyeseket pozitívan diszkriminálnak?

Még akkor sem ha ez a te károdra, hátrányodra történik?

Szerintem épeszű embert zavarnia kellene.

2023. aug. 31. 11:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!