Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszú távon is jó lesz az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú távon is jó lesz az, ha feminizmus és az egyenlőség érvényesül a párkapcsolatokban?

Figyelt kérdés

Egy ilyen világban előbb-utóbb ugyanannyi nő fog eltartani férfit, mint fordítva, ugyanolyan normális és bevett gyakorlat lesz, hogy a nő hívja randira a férfit, és lehetne sorolni, gyakorlatilag teljesen megszűnik minden olyan gyakorlat, ami társadalmilag a nemek alapján volt "elvárt".

A feministák tisztában vannak ezzel, és hajlandók vállalni a felelősséget, vagy valahogy majd meg akarják úszni mert rájönnek, hogy jobb az a világ, ahol papíron mindenki nagyon feminista, de azért valahogy még mindig a "férfi dolga" a randira hívás, meg azért a férfi mégiscsak "legyen képes biztonságot adni" (értsd: teremtsen egzisztenciát lehetőleg), miközben a másik oldalon már senki nem mondhatja, hogy a nő maradjon a konyhában, és foglalkozzon a családdal - pedig egy egyenlő világban előbbi ugyanannyira gusztustalan és szexista megközelítés, mint az utóbbi.

Miért nem látszik az az igény, hogy a különbségek akkor is eltűnjenek, ha az éppen rövid távon nem feltétlenül kedvező? Így pedig őszintétlennek tűnik az egész.

2023. aug. 28. 13:27
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
0%

"Amelyik pasi olyan nőre vágyik, aki tényleg egyenrangú fél (szerintem ők vannak kevesebben, ami nekem szívás)"

Ők nagyon kevesen vannak, mert általában végletekben tudnak csak gondolkodni.

2023. aug. 28. 19:04
 42/44 anonim ***** válasza:
92%

41

Az a baj, hogy míg a "mi fajtánk" a legkevésbé sem akar egy keményvonalas konzervatív férfit maga mellé, addig a kemélyvonalas konzervatív férfiak valahogy folyamatosan szeretnék megkapni és átformálni a feminista nőket.

Én sikítva menekülök az ilyen férfiaktól, ők meg állandóan megtalálnak a hülyeségeikkel.

2023. aug. 28. 19:08
 43/44 anonim ***** válasza:
91%
#43 nekem erre van egy elméletem miért. Mert alapból nem szeretik a nőket. Lenézik a női munkát, feladatokat. Ezért nem kell az a nő nekik, akik eleve szereti ezt a szerepet. Mert eleve lenézik őket. Ezért mennek a feminista, liberálisabb nők után, hazudnak nekik, aztán elkezdődik a mentális bántalmazás, hogy “betörjék” őket. Mert sérült, rosszindulatú emberek ezek, nem a nő milyensége érdekli őket, hanem a kikényszerített behódolás, az uralkodni vágyás.
2023. aug. 28. 20:14
 44/44 anonim ***** válasza:
50%
Harmónia. Ahol különbég kell ott az legyen, ahol egyenlőség, ott az.
2023. aug. 30. 03:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!