Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40 éves korom felett elment...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves korom felett elment az eszem? Van még olyan nő, aki mindig elzárkózott a nála fiatalabb férfiakkal történő ismerkedéstől, de 40 felett szinte csak a 30-as férfiak tetszenek neki külsőre még társkeresőkön is? Hogyan lehet ezt megváltoztatni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 27. 20:29
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
57%

Meghülyült a világ, a nőkből is férfiak lettek: mindenki csak dugni akar, a külsőségek számítanak csak, családban már egyre kevesebben gondolkodnak. Aztán 70 évesen majd nézik üveges szemmel az üres életüket, hogy bizony az ő testük is összecsuffadt, de se gyerek, se unoka, aztán az idősotthonokban meg 5 éves várólista, és nincs, aki cserélje az ágytálat. De 30-40 évesen még vígan elbohóckodnak a dugópartikkal, mintha ebből állna az élet, ahelyett, hogy családot alapítanának.

F

2024. júl. 7. 09:00
 52/70 A kérdező kommentje:

51-es, ezen már túl vagyok, mert 2 gyerekem is van és túl vagyok 2 házasságon is.

Nem tudom, hogy ez valamiféle kapuzárási pánik lenne nálam, ami előjött. Több gyereket nem szeretnék.

2024. júl. 7. 09:02
 53/70 anonim ***** válasza:
100%

Így érzem én is, szomorú a helyzet. 52-vel pedig egyetértek, gyerekeket elindítottuk az útjukon, persze, hogy törődünk velük, de még mi is itt vagyunk, vágyakozunk, élni akarunk. Persze a párkapcsolaton kívül is lehet még értelmet adni az életnek. Sokan 40-50 évesen vágnak bele teljesen új dolgokba.

2024. júl. 7. 09:25
 54/70 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így vagyok ezzel. 41/n
2024. júl. 7. 09:48
 55/70 anonim ***** válasza:
75%
51 az szomorú, ha valaki azért csinál gyereket, hogy legyen, aki cserélje az ágytálat.
2024. júl. 7. 10:01
 56/70 anonim ***** válasza:
100%

Hú mennyien vagyunk így ezzel! :)

Annyira megváltozott a világ, semmi minta nincs, amibe kapaszkodhatnánk. Marad a józan paraszti ész!

2024. júl. 7. 10:08
 57/70 anonim ***** válasza:
68%

#52: Ha van gyereked is, akkor minden tisztelet, a kommentem ebben az esetben nem rád vonatkozik. De sokan már egyáltalán nem gondolkoznak családban, pedig a társadalom, sőt az egyén élete is család nélkül összeomlik: a boltokban nem lesz eladó, a villanyszerelő csak fél év múlva jön ki, a kórházban csak három év múlva tudnak műteni (bullshit, hogy azért nincs elég orvos, mert mind kimegy külföldre, azért nincs, mert már ötven éve nem születik elég gyerek), az ágytálas példát sem saját agyszüleményként hoztam, látok hasonló szomorú példákat a környezetemben.

Ettől függetlenül azt gondolom, mindenkinek a hozzá illő korosztályokból célszerű ismerkedni, ez jellemzően férfiak javára lehet pár évvel több (kivételek természetesen mindig vannak). Ha a 40-es férfiak nem tudják hozni az elfogadható szintet, az feléjük egy jogos kritika, mondom ezt 40-es férfiként. Figyelni kell a kajára, és sportolni valamit, ha az ember nem fizikai munkáz végez. De ezzel együtt azt sem tartom egészségesnek, amikor egy érett nő a hamvas tinifiúkban gondolkodik. Értem, hogy szexualitás tekintetében mindkét nemnek mindig a 20-30+ éves korosztály az "optimális", de vannak más szempontok is. Igen, ma már olyan világot élünk, ahol mindenki mindent megtehet, de hosszú távon nem biztos, hogy az a legjobb befektetés.

(51 voltam)

2024. júl. 7. 10:26
 58/70 anonim ***** válasza:
42%
Hosszú távon lehet, hogy jót tesz most a lelki egészségünknek/helyrerázódásunknak, ha fiatal férfiakkal szórakozunk. Majd később, ha párkapcsolatra vágyom, talán találok szimpatikis személyt, aki korban illik hozzám.
2024. júl. 7. 11:51
 59/70 A kérdező kommentje:
35 körüli vagy feletti korosztály tetszik, alatta eszembe sem jut nézelődni. Társkeresőkön is mindig +-7 évet állítottam be 30 éves korom felett már szingliként.
2024. júl. 7. 11:55
 60/70 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincs baj ha elfogadod, hogy a fiatalabb férfiak le fognak cserélni tőled fiatalabb nőkre, vagy a korkülönbség meg fog mutatkozni.
szept. 28. 20:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!