Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek anyámmal? Nem ért meg, csak mondja a magáét.
Nem lesz rövid, de aki elolvassa és válaszol is, annak köszönöm.
18 (lassan 19) éves lány vagyok. Lassan 3 hónapja van barátom és nagyon szeretem, bár anya nem tud róla. Már régóta ismerjük egymást, évfolyamtársak vagyunk stb. Már lefeküdtem vele és szoktunk csinálni mindent (petting stb.), szóval jól megvagyunk. Anya a minap megtalált egy doboz óvszert a táskámban, sejtettem, hisz nem úgy volt visszatéve, ahogy én eltettem. Nem szólt semmit. Este aztán elmentem "bulizni", vagyis találkoztam a barátommal. Nem sokkal ezek után anyám hívott, hogy azonnal jön értem, és ha megtudja, hogy bármi történik, mindkettőnket megöl. Nekem még a tanulás a dolgom, nem biztonságos a gumi, majd később, ha komoly kapcsolatom van, szedjek fogamzásgátlót. Továbbá közölte, hogy fiatal vagyok én még ehhez, teljességgel ellenzi, hogy nekem barátom legyen, ne csináljak hülyeséget, nincs neki szüksége unokára stb. Még azt is kitalálta, hogy jövőre se enged továbbtanulni, mert félt, ő azt nem éli túl, ha elmegyek, a szeme előtt kell legyek. Teljesen kiborít! Mit csináljak? Kezdek tőle megőrülni. Mit lehet ilyen esetben tenni? A barátom és a barátnőm szerint beszélnem kéne vele - őszintén. De tudom, csak mondaná a saját igazát. Én így is büszke vagyok, hogy 18 évesen vesztettem el, ellentétben a mai fiatalokkal, akik már 13-14 évesen szexelnek, ami tényleg felháborító. De mégis mit akar anyám? Mikor kezdjek el élni, ha nem most? 18 évesen nem hiszem, hogy ennyire megkéne kötni kezem-lábam. Elszomorít a hozzáállása. Idősebb is és konzervatív meglátásai vannak a szerelem terén. Elmondjak neki mindent? Hogy beszéljek erről vele? Vigyázni meg vigyázunk, csak anyám hajtja azt, hogy nem biztonságos a gumi stb. Nem képes felfogni, hogy felnőttem, hogy nem kéne beleszólnia az életembe. Megértem, hogy félt, de legalább ne tiltana el, ne kiabálna és ellenezné ezt. Csak ezeket hajtja egyfolytában. Segítsetek! Mi legyen?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!