Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jópasik mit akarnak ronda nőktől?
Figyelt kérdés
#mindegyki
2023. aug. 25. 18:30
11/42 anonim válasza:
És ronda pasi mit akar szép nőtől ????
13/42 A kérdező kommentje:
A jópasik nem szorulnak nők pénzére
2023. aug. 25. 20:10
14/42 anonim válasza:
Akkor csak egyszerűen intelligensebbek, mint te, kérdező, és ettől vonzóak.
15/42 A kérdező kommentje:
Mert én akkor szép vagyok ezek szerint?🤣
2023. aug. 25. 20:14
16/42 anonim válasza:
Jó pasik mit akarnak ronda nőktől? Egoboostingot, figyelmet. Jó lesz a csodálók közé. Az hogy a szépség relativ szerintem egy hülyeség. Nagy vonalakban mindenki ugyanazt találja vonzónak Henry Cavill vagy Keanu Reeves jó pasi? 100 ból 99 nek igen. Vagyis bazira nem szubjektív dolog. Vannak kivetelek, de azok elenyeszőek.
17/42 anonim válasza:
Azt nem tudom, de intelligens biztos nem.
18/42 A kérdező kommentje:
A hülye soha nem kételkedik de az okos meg gyakran.
Én az utobbi vagyok. Mert kerdezek. Szoval buktad.
A 8-asra meg nem megy senkinek válaszolni ezek szerint?
Senkitöbbet harmadszor?🤣
2023. aug. 25. 20:24
19/42 anonim válasza:
En ronda pasi vagyok, de a csinos lányok, nők tetszenek! Mit akarok? Egy számomra kellemes külsejű nővel leélni az életem
Ha ez nem adatik meg akkor agglegény leszek
Ennyi
20/42 anonim válasza:
Te egy (szerinted) szép nő vagy akit ejtettek egy szerinted ronda miatt?
Hát ha beszélgettél a pasival, akkor megértem őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!