Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is helytelen,ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is helytelen,ha a barátnőm fenn van egy társkereső oldalon?

Figyelt kérdés

Az egyik kollégám szólt hogy látta a barátnőmet egy ilyen társkereső oldalon( jaumo) megmutatta a telefonján és tényleg ő volt az.

Kicsit rosszul esik.

Ilyenkor mit kéne tennem,szóvá tenni,megkérjem hogy törölje le?

2023. aug. 25. 09:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát eléggé helytelen.

Én elmondanám neki és választ követelnék aztán valószínűleg kiraknám mint macskát szarni.

2023. aug. 25. 12:04
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Az nem jó, ha kamuprofillal ráírnak, mert nem nem tetszik neki az illető, simán nem ír vissza, akkor meg ugyanott vagy: nem tudsz meg semmit.

Én eléállnék, és megkérdezném, hogy mi a célja a kapcsolatunkkal, hogy mellette társkeresőn van fenn, ilyen "ló nincs, addig szamár is megteszi" alapon neked nem pálya, játszatok tiszta lapokkal, mert neked ez így megalázó, pláne, hogy egy munkatársad tolta a képedbe a profilját. Aztán majd látod, mit reagál.

2023. aug. 25. 13:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint az utolsó belépés dátumától tenném függövé a kapcsolat további alakulását.

Ha nem lépett be azóta,amióta együtt vagyunk akkor oké,de megkérném,hogy törölje magát.

Ha belépett a kapcsolatunk alatt bármikor,akkor azonnal szakítanék.

Nem kell itt kamu profillal ráírni,egyszerűen csak kèrdezz rá mi keresnivalója van ott.Aztán a vàlasztól függően dönts.

2023. aug. 25. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:
40%
Én csak elkérném a telefonját.
2023. aug. 25. 21:06
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
Azonnal dobnám! Keressen mást, ha nem tetszem neki... mégis hogy lehet ismerkedés közben társkeresőzni?!
2023. aug. 26. 12:30
 16/21 Senior Séf ***** válasza:
24%

Miért lenne helytelen? A társkeresőn mindenki ugyanazt keresi; a nők a párjukat, a férfiak egy pár lyukat...

Egyébként arról nem szól a fáma, hogy mióta alkottok egy párt.

2023. aug. 27. 16:20
 17/21 Senior Séf ***** válasza:
19%
Mellesleg ezt nem rajta kellene számon kérned, hanem saját magadon. Te nem tudtad eddig a szerelem olyan fokát kicsiholni belőle, hogy eszébe se jusson rajtad kívül más opció.
2023. aug. 27. 16:23
 18/21 A kérdező kommentje:

17#

A félrelépő férfi egy született szemét disznó,a félrelépő nő viszont egy elhanyagolt szegény asszony.

2023. aug. 27. 17:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Én biztos megkérdezném tőle hogy mit keres ilyen oldalakon/appokon. Ha csak ismerkedni akar akkor élőben tegye és hobbin belül vagy konditeremben pl de ne Badoon, Tinderen vagy Jaumon akarjon mert kicsit félreérthető. Tényleg egyre igazabb az a szólás/mondás hogy a foglalt nők több vasat szeretnek/nének tartani a tűzben. Én meg 23F-ként itt vagyok nő nélkül más meg a jelenlegi partnere mellett többre vágyik. Soha nem fogom az embereket megérteni...
2023. aug. 28. 16:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Még annyit ha normálisan megérdezed tőle mit keres Jaumon és ha terelni próbálja a témát vagy nem tud egyértelműen a kérdésedre válaszolni készülj fel a legrosszabbra. A szerelme irántad múlóban van és az ilyenek a hűtlen emberek.
2023. aug. 28. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!