Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is helytelen,ha a barátnőm fenn van egy társkereső oldalon?
Az egyik kollégám szólt hogy látta a barátnőmet egy ilyen társkereső oldalon( jaumo) megmutatta a telefonján és tényleg ő volt az.
Kicsit rosszul esik.
Ilyenkor mit kéne tennem,szóvá tenni,megkérjem hogy törölje le?
Hát eléggé helytelen.
Én elmondanám neki és választ követelnék aztán valószínűleg kiraknám mint macskát szarni.
Az nem jó, ha kamuprofillal ráírnak, mert nem nem tetszik neki az illető, simán nem ír vissza, akkor meg ugyanott vagy: nem tudsz meg semmit.
Én eléállnék, és megkérdezném, hogy mi a célja a kapcsolatunkkal, hogy mellette társkeresőn van fenn, ilyen "ló nincs, addig szamár is megteszi" alapon neked nem pálya, játszatok tiszta lapokkal, mert neked ez így megalázó, pláne, hogy egy munkatársad tolta a képedbe a profilját. Aztán majd látod, mit reagál.
Én személy szerint az utolsó belépés dátumától tenném függövé a kapcsolat további alakulását.
Ha nem lépett be azóta,amióta együtt vagyunk akkor oké,de megkérném,hogy törölje magát.
Ha belépett a kapcsolatunk alatt bármikor,akkor azonnal szakítanék.
Nem kell itt kamu profillal ráírni,egyszerűen csak kèrdezz rá mi keresnivalója van ott.Aztán a vàlasztól függően dönts.
Miért lenne helytelen? A társkeresőn mindenki ugyanazt keresi; a nők a párjukat, a férfiak egy pár lyukat...
Egyébként arról nem szól a fáma, hogy mióta alkottok egy párt.
17#
A félrelépő férfi egy született szemét disznó,a félrelépő nő viszont egy elhanyagolt szegény asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!