Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy akikkel társkeresőről talizok full magabiztos vagyok, de egy lányt nem merek megszólítani sehol sem?
Figyelt kérdés
2023. aug. 5. 18:44
1/9 anonim válasza:
Nem lat teged?Nem olyan hatalmas a nyomas?
2/9 anonim válasza:
Szarok az ilyen fajta szociális skilljeid. Én ugyanez vagyok. Jóképű vagyok és ezért a netes ismerkedés könnyen megy viszonylag, sok a matchem. És persze úgy a beszélgetést is könnyebb elkezdeni. Aztán amikor élőben találkozunk randira már nem izgulok, mert előtte már beszéltünk és le is jön, hogy valamennyire tetszem neki, ha már randira eljön velem. De az hogy odamenjek egy csajhoz élőben csajozni, akit nem ismerek, az szinte szökőévente történik meg.
3/9 anonim válasza:
Mert róluk tudod, hogy ők nyitottak rád és jó esetben szinglik is.
4/9 A kérdező kommentje:
De nem. Volt olyan, hogy munkahelyen egy csaj elég erősen hesszelt, hiába tudtam tetszem neki, sosem próbálkoztam be nála
2023. aug. 5. 18:54
5/9 anonim válasza:
Jarjatok legyszi konditerembe,szorakozohelyre,h mi nok felszedhessunk titeket.
Ugyanis jo kulseju pasiknal kezdemenyezunk eloben siman. N
6/9 A kérdező kommentje:
Biztos?
2023. aug. 5. 20:46
7/9 anonim válasza:
5-ös válaszoló ha az egó szintjéről leugrana az iq szintjére akkor szörnyethalna!
8/9 anonim válasza:
7. Igaza van az 5-ös válaszolónak, tényleg szoktak néha a nők kezdeményezni a jóképű férfiaknál. Mármint a tényleg jóképűeknél, nem azoknál, akik azt gondolják magukról, de nem azok.
9/9 anonim válasza:
Lehet igaza van de ezt több IQ szinttel kellett volna megfogalmaznia és kevesebb egó szinttel. A hangsúly a válasz megfogalmazásán van amúgy meg sajna igaza van csak a jóképű pasinak jár barátnő meg feleség a kevésbé jóképűeknek meg jutnak a prostik már sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!