Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön több like Tinderen?
Amikor regisztráltam, első nap jött 3 like, második nap még 2, azóta viszont abszolút semmi.
Most ez azért lehet, mert ilyen gyorsan hátra is soroltak vagy shadow bannoltsk volna?
A jóképű férfiaknál hogy van ez?
Nálam is így volt az elején még volt pár véletlen férre húzás és kész azóta semmi.
Az a tippem, hogy az app az elején be dobja azoknak a csajoknak a profilt akik mindenre jobbra húznak utána meg random, ezzel is fenn tartva az érdeklődést.
Én is nagy visszaesést tapasztaltam mostanában, de azért napi 2-3 like becsúszik
(Bár én sokat randiztam már tinderről és volt is mindenféle dolog)
22F
#6 Akkor te jóképű vagy. Az a napi 2-3 teljesen reális.
Érdekes amúgy továbbá, hogy csak ilyen nagyon szép lányokat dob fel. Kissé sántít, hogy ennyi szép lány lenne szingli. A való életben az ilyen lányok mind foglaltak.
"Kissé sántít, hogy ennyi szép lány lenne szingli. A való életben az ilyen lányok mind foglaltak."
Rosszul gondolod, a való életben pont a két véglet szingli a nőknél: vagy a csúnyácskák, vagy a nagyon szépek. Legalábbis ez az én határozott megfigyelésem. A feltűnően szép lányok szinte minden esetben szinglik voltak. Huszonévesen mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!