Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha 1 évig elintézem, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 évig elintézem, hogy ne lássak valakit, akkor már nem fogok hozzá vonzódni ?

Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 21:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon nehezen ábrándulok ki az emberekből...
2023. aug. 24. 21:29
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem működik így mindenkinél.
2023. aug. 24. 21:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, jó ötlet az elszigetelődés, de amikor már úgy érzed, hogy legalább közepesen túl vagy rajta, akkor nem ártana ismerkedni másokkal, akár mással együtt lenni párkapcsolati szinten.
2023. aug. 24. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem működne, igazából én is egy évet mondtam de 2 hónap után sokat halványodott az érzés,1 év után nem olyan rossz már.
2023. aug. 24. 21:47
 5/12 A kérdező kommentje:
Foglalt a cukorfalat. Egyébként férfi.:D
2023. aug. 24. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tartsd szem előtt, hogy párja van és milyen lenne neked fordított esetben, hogy téged csalna meg. Majd jön más, hidd el!
2023. aug. 24. 21:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, amikor már hosszú ideje nem láttam (évek), akkor elkezdtem álmodni vele. Rendszeresen...

Szóval ez se mindig válik be. És kapcsolatom is volt

2023. aug. 24. 21:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Lassan 3 éve nem láttam, 2 éve nem beszéltem vele. Még mindig vonzódom hozzá (legalábbis ahhoz, aki akkor volt). Nem jut már olyan gyakran eszembe, és nem hiányzik már folyamatosan, de ha szembejönne az utcán, nem lenne közömbös. Az álmaimban nekem is előkerül néha.
2023. aug. 24. 23:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha felszínes a kötődés akkor 1 hét is elég, ha mély akkor 10 év is kevés... ezzel nem fogod megoldani a problémádat.
2023. aug. 25. 00:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Elég gáz lenne, ha nem lépnél túl egy év után :D Oké ha mindig nézegeted őt meg a beszélgetéseiteket ha vannak akkor nem tudsz... De ha teljesen no contact és semmit nem tudsz róla akkor max akkor nem felejted el ha direkt nem akarod.
2023. aug. 25. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!