Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nem is akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem is akar lefeküdni velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Olyan problémába ütköztem, hogy van egy srác 3 éve ismerjük egymást de kb 5x találkoztunk személyesen (azt is véletlen de akkor is órákon keresztül dumáltunk) viszont sokszor keresett, kerestem én. Legutóbb segítségre volt szükségem és ahogy megtudta 2 percen belül ott volt. Nos, ugye vége lett a kapcsolatomnak és ennek a srácnak nem tagadtam vonzódom hozzá testileg valamiért vágyat érzek, hogy lefeküdjek vele ezt ő sem ellenezné. Meg is volt beszélve az “ időpont” csak közbejött a női dolog (hamarabb mint kellett volna) és szóltam neki, de rá 2-3 órával közölte, hogy akkor is átmehetek hozzá ha nem történik semmi… wtf?

Nagyon nem akarok kötődni hozzá lelkileg csak testileg. Lehet ő is csak azért kell neki egy kis lelkizés is? 😅 Teljesen megzavarodtam, hogy ennek mi értelme ha nem tudunk egymàsé lenni.

2023. aug. 24. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Figyelj, ha neked csak szex kell haverság nékül, akkor ezt beszéld meg vele korrekten. Vannak olyan szexkapcsolatok, ahol belefér az, hogy időt töltenek együtt szex nélkül. Amúgy meg lehet, hogy reménykedett, hogy bár neked megvan, de orálozni ettől függetlenül tudsz neki.
2023. aug. 24. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is szopásban reménykedett.
2023. aug. 24. 15:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Ooo igen énis arra gondoltam :D na de az nem úgy van :D nekem is legyen jó :D várok amíg elmúlik :D
2023. aug. 24. 15:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Pasiként mondom legalábbis én így vagyok vele,

annyira kiábrándító volt számomra mindig is mikor a csajjal előre megbeszéltük hogy akkor feljön hozzám és akkor most keccmec lesz.

Én a spontaneitást szeretem vagy legalább annak az illúzióját,hogy a megnyerő sármommal le vettem a lábáról és azért volt keccmec, nem azért mert elötte x nappal lefixáltuk,hogy most feljön hozzám keccmec aztán szevasz.

2023. aug. 24. 16:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Szuper köszi :D nekem úgy is jó persze csak fura volt elsőnek. :D
2023. aug. 24. 16:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Beléd van esve...kapcsolatra is kellesz neki nem csak keccmecre (by 4es azóta is nevetek rajta)
2023. aug. 24. 17:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól átmehetsz hozzá, beszelgethettek. Aztan legkozelebb ha nem lesznek olyan napjaid ismét átmész aztán legalabb nem lesz annyira beprogramozva a dolog :)

Viszont esélyes hogy talán többet lát benned mint sima szexpartner. Kérdezz rá esetleg hogy ő hogy áll az ilyesmihez.

2023. aug. 24. 17:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Eszem bejutott ma, hogy ezt anno kiírtam :D

Jelentem azóta is egy pár vagyunk. ☺️

2024. jan. 28. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!