Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem is akar lefeküdni velem?
Sziasztok. Olyan problémába ütköztem, hogy van egy srác 3 éve ismerjük egymást de kb 5x találkoztunk személyesen (azt is véletlen de akkor is órákon keresztül dumáltunk) viszont sokszor keresett, kerestem én. Legutóbb segítségre volt szükségem és ahogy megtudta 2 percen belül ott volt. Nos, ugye vége lett a kapcsolatomnak és ennek a srácnak nem tagadtam vonzódom hozzá testileg valamiért vágyat érzek, hogy lefeküdjek vele ezt ő sem ellenezné. Meg is volt beszélve az “ időpont” csak közbejött a női dolog (hamarabb mint kellett volna) és szóltam neki, de rá 2-3 órával közölte, hogy akkor is átmehetek hozzá ha nem történik semmi… wtf?
Nagyon nem akarok kötődni hozzá lelkileg csak testileg. Lehet ő is csak azért kell neki egy kis lelkizés is? 😅 Teljesen megzavarodtam, hogy ennek mi értelme ha nem tudunk egymàsé lenni.
Pasiként mondom legalábbis én így vagyok vele,
annyira kiábrándító volt számomra mindig is mikor a csajjal előre megbeszéltük hogy akkor feljön hozzám és akkor most keccmec lesz.
Én a spontaneitást szeretem vagy legalább annak az illúzióját,hogy a megnyerő sármommal le vettem a lábáról és azért volt keccmec, nem azért mert elötte x nappal lefixáltuk,hogy most feljön hozzám keccmec aztán szevasz.
Attól átmehetsz hozzá, beszelgethettek. Aztan legkozelebb ha nem lesznek olyan napjaid ismét átmész aztán legalabb nem lesz annyira beprogramozva a dolog :)
Viszont esélyes hogy talán többet lát benned mint sima szexpartner. Kérdezz rá esetleg hogy ő hogy áll az ilyesmihez.
Eszem bejutott ma, hogy ezt anno kiírtam :D
Jelentem azóta is egy pár vagyunk. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!