Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar velem a párom lefeküdni?
Amikor én szeretném a dolgot, akkor állandóan visszautasít, hogy most fáradt, nincs kedve stb. Amikor megkérdezem tőle, hogy “már nem kivánsz? Nem vagyok már elég vonzó számodra?” Akkor mindig azt kapom, hogy “Jaaj nem dehogyis semmi ilyesmi nincsen, csak várj amíg nekem lesz kedvem” (ez álatalában 1 hónapban max 1-2 és mindig olyankor jön rá amikor nem fürödtünk még le, én pedig akkor kényelmetlenül érzem magam, mert nem túl higiénikus)
Ha esetleg nagynehezen belemegy abba, hogy akkor legyen valami amikor én szeretném, akkor nem igazán áll fel neki. Amikor épp rájön az 5 perc, akkor is maximum 5-10 perc után lelankad neki. Iszonyatosan önbizalomromboló ez az egész. Eddig hiába próbáltam vele erről beszélni, hogy vajon mi lehet a probléma hátterében, de mindig csak kinevetett és annyit mondott hogy neki nincsen semmi problémája hagyjam ezzel békén, majd akkor lesz amikor úgy akarja.
Mindig felteszem neki a kérdést, hogy amikor én szeretném hogy legyen köztünk valami akkor ő erre miért nem hajlandó, és amikor neki van kedve hozzá akkor nekem miért kell ugranom azonnal. Sajnos sosem kapok erre érdemleges választ.
Ha valaki tapasztalt már hasonlót és esetleg tudna nekem valami tanácsot adni azt nagyon megköszönném.

Engem tized ennyiert elhagytak....
Btw kihult a kapcsolat, faradt es iszonyat stresszes, vagy ennyi az igénye esetleg amit irtal h merevedesi problemaja van. Vagy ha osszegyurjuk akkor nem kivan mar es meg eroltetve se bírja alva tartani rada jancsit. Bar ez a legvaloszinutlenebb. Te ismered mindg ilyen volt? Vagy tortent valai a multban az eleteben? Esetleg szultel? Mennyit szexeltetek regen?

Leírtad, olvasd vissza. Azért, mert fel sem áll neki, vagy 5 perc múlva elmúlik az erekciója. Nem csak a te önbizalmad, hanem az övé is rombolódik ezzel, hogy nem tud teljesíteni.
Nem írtad hány éves, de nyilván potencia problémái vannak. Régen nem volt ilyen?

"Amikor épp rájön az 5 perc, akkor is maximum 5-10 perc után lelankad neki."
Nincs ideje bevenni a fütykösállító bogyót. Túl gyorsan akarsz mindent. :)

Véletlenül nem az exemmel jársz? :D
Amúgy nekünk is ugyan ez volt, az lett a vége, hogy kiderült, hogy már nem szeret.

nagyon egyoldalúak a válaszok, de egy részleten azért fennakadtam kicsit; "mindig olyankor jön rá amikor nem fürödtünk még le, én pedig akkor kényelmetlenül érzem magam, mert nem túl higiénikus"
Úgy tűnik, hogy részedről teljesen elveszett az együttlétek spontanitása. Mindig ugyanakkor, ugyanúgy csinálni egy idő után unalmas, gépies lesz. Ez is hozzájárulhat a helyzethez.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!