Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog vagy túlreagálom?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel fél éve vagyunk együtt.
Nemrég haláleset volt a csaladomban (1hete) barátnőm nem volt valami együttérző és a legfontosabb,hogy elmenjen egy buliba.
Kérdezte,hogy megsértődnék e ha elmenne bulizni,mondtam hogy eléggé rosszul esne.
Aztán kiakadt,hogy neki miért kéne emiatt rosszul érezze magát.
Mármint neki nem kéne rosszul éreznie magát,mondtam neki,hogy szükségem lenne rá,amúgy is ritkán találkozunk,de ez normális egy kapcsolatban,ha ennyire nem számíthatok a másikra?
2023. aug. 24. 13:49
1/7 anonim válasza:
Engedd el, nem egy az értékrendetek
3/7 anonim válasza:
Nem reagálod túl, tapló dolog az ilyen. Nem vagy fontos neki. Épp most mutatta meg.
6/7 anonim válasza:
Nőként írom, hogy bunkó dolog tőle. Én biztos a párom mellett lennék. Voltam is, pedig nem ismertem a családtagot (nem tartották a kapcsolatot).
7/7 anonim válasza:
Nem reagálod túl. Mindenféle gondban így lenne melletted, mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!