Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó csajozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez jó csajozós dumák lehetnek?

Figyelt kérdés

Az első ha megkérdezem hogy tudnál e segíteni és utánna mondom hogy miért jöttem ide.

A második meg ha megkérem a kezét és ha igent mond akkor elmegyünk randira ha nemet akkor nyílvàn nem.

És ha ezek nem akkor mi lenne a legjobb (nappal utcai ismerkedés az utcán).

2023. aug. 23. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőt nem is értem. A második borzasztó.

Ne zaklasd a nőket ilyenekkel az utcán, és lehetőleg online sem. Egyáltalán nem jópofa, nem kedves, nem szórakoztató. Ha meg akarsz ismerkedni valakivel, akkor tedd normális, udvarias keretek között.

2023. aug. 23. 11:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket honnan szeded? Szerintem te se gondoltad komolyan.
2023. aug. 23. 11:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

NEM!!!

25/N

2023. aug. 23. 11:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"Bocsi zavarhatlak egy picit?

Nem tudod véletlen hogy hol van az xy tér (vagy akármi)

/Megválaszolja/

Te idevalósi vagy egyébként?"

És így megpróbálsz vele beszélgetésbe elegyedni.

Ha vevő a beszélgetésre, akkor beszélgetsz vele, onnan már csak rajtad múlik.

Ha pedig nem vevő rá, megköszönöd a tájékoztatást és eljössz.

2023. aug. 23. 11:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ezek rémesek.
2023. aug. 23. 12:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem az érdekel, hogy ilyenek honnan jutottak eszedbe?? Miből gondoltad, hogy ezek jó dumák? Honnan jött az ötlet, hogy ezekkel csajozz?
2023. aug. 23. 12:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Találkoztam már olyannal, aki letérdelt elém az utcán, és "megkérte a kezem". Nem igazán jött be.
2023. aug. 23. 13:31
 8/8 anonim ***** válasza:

nem tudom itt amúgy a válaszadók értelmi fogykosok, vagy csak szórakoznak..

a kérdező első példája pont hogy egy teljesen normális indirekt indítás volt. Aztán jön a vicces, de meglepő csattanó, hogy csajozásban kellene neki segíteni. Szerintem ez jó.

a második nagyon közvetlen, vaszeg nem válik be. De ha mondjuk a körülmények kicsit alkoholizáltak úgymond, bulihelyen, ez is lehet jó.

2024. aug. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!