Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jó csajozós dumák lehetnek?
Az első ha megkérdezem hogy tudnál e segíteni és utánna mondom hogy miért jöttem ide.
A második meg ha megkérem a kezét és ha igent mond akkor elmegyünk randira ha nemet akkor nyílvàn nem.
És ha ezek nem akkor mi lenne a legjobb (nappal utcai ismerkedés az utcán).

Az elsőt nem is értem. A második borzasztó.
Ne zaklasd a nőket ilyenekkel az utcán, és lehetőleg online sem. Egyáltalán nem jópofa, nem kedves, nem szórakoztató. Ha meg akarsz ismerkedni valakivel, akkor tedd normális, udvarias keretek között.

"Bocsi zavarhatlak egy picit?
Nem tudod véletlen hogy hol van az xy tér (vagy akármi)
/Megválaszolja/
Te idevalósi vagy egyébként?"
És így megpróbálsz vele beszélgetésbe elegyedni.
Ha vevő a beszélgetésre, akkor beszélgetsz vele, onnan már csak rajtad múlik.
Ha pedig nem vevő rá, megköszönöd a tájékoztatást és eljössz.

nem tudom itt amúgy a válaszadók értelmi fogykosok, vagy csak szórakoznak..
a kérdező első példája pont hogy egy teljesen normális indirekt indítás volt. Aztán jön a vicces, de meglepő csattanó, hogy csajozásban kellene neki segíteni. Szerintem ez jó.
a második nagyon közvetlen, vaszeg nem válik be. De ha mondjuk a körülmények kicsit alkoholizáltak úgymond, bulihelyen, ez is lehet jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!