Levivok06 kérdése:
Milyen csajozós dumák vannak amik viccesek és nem lahat mindig hallani őket?
Figyelt kérdés
Mert mindig csak azokat a sablon csajozós dumákat hallom az összes barátomtól akik mondanak nekem.2020. jan. 9. 17:39
1/7 anonim válasza:
"XYZ vagyok és szeretek ismerkedni"
Egyszer ezt mondta nekem valaki, ledöbbentem, és azóta is nevetek rajta. -Vicces.
2/7 anonim válasza:
Egyik szorakozohelyen egy irto hosszu folyoson tartottunk a sraccal egymassal szemben egymàs felé, folyamatosan engem bàmult, amikor odaèrtünk egymàshoz, azt mondta:
"Àlmodom, vagy ez a valósàg , hogy ilyen gyönyörü nö jön velem szembe?"
Jol esett ès nagyon tetszett amugy a sràc, de annyiban is hagyta es tovàbb ment..
3/7 anonim válasza:
2. vagyok
Szoval szembe jött velem egy sràc hosszasan
4/7 anonim válasza:
"Gyere Boci, csússzunk egyet!". "Gyere baby, na együnk egy kis meggyet!".
5/7 Oszkár, a pozsgafa válasza:
Meg lahat téged dugni?
6/7 anonim válasza:
Hidd el, a mai nőket szavak nélkül is könnyedén el lehet csábítani, ha egy M3-as BMW kulcsát pörgeted az ujjadon...
7/7 anonim válasza:
Nem fájt
Mi?
Mikor leestél a mennyből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!