Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex közben dirty talk? Ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex közben dirty talk? Ki a domináns, és ezt hogyan kommunikálod le?

Figyelt kérdés

A párom (férfi) oda van az aktus alatti mondatokért, beszédért, és sokszor igényli a mocskos beszédet, szerepjátékokat. Az utóbbi kettőben szeretném a segítségeteket kérni.. Nem igazán vagyok biztos benne, hogy ez mindd kreativitás kérdése, de ott, abban a pillanatban semmi nem jut eszembe, amit mondhatnék.. Nem tudom minek kéne elhagynia a számat, ami például bele illik egy dirty talk beszélgetésbe.. illetve a szerepjáték, vagy dominancia kérdése. Két véglet áll fent a mi esetünkben, kezdem az elsővel.

1. Nekem nincs ellenemre, de ő alkalmanként, fényévente egyszer szereti a velem szembeni erőszakosságot, viszont ezt sem szereti az én részemről szavak nélkül végbe vinni. Tanácstalan vagyok, mit kéne neki mondanom?

2. A másik véglet, amikor enyém az irányítás, és én vagyok a dominánsabb fél. Azthiszem ezt nonverbális kommunikációval sikerül átadnom, viszont ebben sem én vagyok a szavak embere.

Óriási szükségem lenne a segítségre, mert milliónyi oldalt, könyvet átolvastam, de sajnos nem lettem okosabb, és szeretnék eleget tenni a vágyainak.

Nők, milyen szavakat, mondatokat használtok, ami véleményetek szerint bevált?

Férfiak, mik azok a szavak, mondatok, amivel el tudjuk érni a kívánt eredményt?

#szex #dominancia #kommunikáció #Hálószobánbelül
2023. aug. 22. 23:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Én is tudom, miért hiszed, hogy az vagy, de igazad van, ne offoljunk.
2023. aug. 23. 09:23
 12/13 anonim ***** válasza:
11, persze te tudod miert..😅 annyira ismersz
2023. aug. 23. 09:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem minek erolteted ha nem megy? Ha nem tudsz mit mondani hát nem tudsz. Én se tudok szex közben beszélni sose volt belőle gond. Nem kell mindent teljesíteni amit a másik kitalál
2023. aug. 23. 11:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!