Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben dirty talk? Ki a domináns, és ezt hogyan kommunikálod le?
A párom (férfi) oda van az aktus alatti mondatokért, beszédért, és sokszor igényli a mocskos beszédet, szerepjátékokat. Az utóbbi kettőben szeretném a segítségeteket kérni.. Nem igazán vagyok biztos benne, hogy ez mindd kreativitás kérdése, de ott, abban a pillanatban semmi nem jut eszembe, amit mondhatnék.. Nem tudom minek kéne elhagynia a számat, ami például bele illik egy dirty talk beszélgetésbe.. illetve a szerepjáték, vagy dominancia kérdése. Két véglet áll fent a mi esetünkben, kezdem az elsővel.
1. Nekem nincs ellenemre, de ő alkalmanként, fényévente egyszer szereti a velem szembeni erőszakosságot, viszont ezt sem szereti az én részemről szavak nélkül végbe vinni. Tanácstalan vagyok, mit kéne neki mondanom?
2. A másik véglet, amikor enyém az irányítás, és én vagyok a dominánsabb fél. Azthiszem ezt nonverbális kommunikációval sikerül átadnom, viszont ebben sem én vagyok a szavak embere.
Óriási szükségem lenne a segítségre, mert milliónyi oldalt, könyvet átolvastam, de sajnos nem lettem okosabb, és szeretnék eleget tenni a vágyainak.
Nők, milyen szavakat, mondatokat használtok, ami véleményetek szerint bevált?
Férfiak, mik azok a szavak, mondatok, amivel el tudjuk érni a kívánt eredményt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!