Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy ha egy nő kiáll magáért, akkor az
hisztinek van minősítve a férfiak által?
Figyelt kérdés
Soha annyi bántást nem kaptam senkitől amennyit az exeimtől és egyéb férfiaktól. A A férfiaknak szabad üvöltözni, megsértődni, követelőzni, kiszolgáltatni magukat, és a neten, gyáván név nélkül nők megerőszakolásán fantáziálni, de ha egy nő kiáll magáért akkor hisztinek nevezik, egymás között röhögnek, hogy milyen sipítozó a hangja a csajnak, meg biztos megvan neki. Van egyáltalán férfi aki nem ilyen és tényleg képes emberként tekinteni a nőre és egy nagyon kicsit se nézi le a nőket, és a haverjaival se beszél ilyen "haha megjött neki" stílusban? De olyanra gondolok aki tényleg egy picit se hanem csak ugyanolyan ember mint a nők és ugyanolyan érzelmei és gondolatai vannak mint a nőknek és legalább nagyrészt ugyanúgy bánik a nőkkel mint a férfiakkal...
Mert nem mindegy a stílus, sem az hogy okánál fogva harcol, vagy 3 éves irreleváns bűzös iszappal dobálozik-e, önellentmondások és féligazságok közepedte
tegnap 23:14
2/15 anonim válasza:
Már maga a kérdésed alatti kifejtés is egy óriási hiszti.
Ironikus.
tegnap 23:19
3/15 anonim válasza:
Én alapvetően egy nyugodt ember vagyok, nem igazán idegesítem fel magam, de ha igen, és kiadom magamból a páromnak akkor meghallgat és megbeszéljük. Mondjuk akkor sem rá szoktam kiakadni, hanem valamire vagy valakire aki felidegesített. Sosem mensi meg női hisztinek van elkönyvelve. Ha meg hiszti van néha pl a ruhám miatt, akkor meg a "majd megnyugszik" üzemmódba kapcsol Igazából semmi miatt sem beszél velem másképp, vagy nem viselkedik velem csúnyábban.
tegnap 23:20
4/15 anonim válasza:
Ez az utolsó utáni érvük, amivel el akarnak nyomni. Ha rájönnek, hogy nincs igazuk, mégsem kérhetnek elnézést, inkább a hiszti kártyát dobják be. Meg persze a megjött a másik. Lenéző bunkó barom az ilyen, kisebbségi komplexusokkal. Meg kell próbálni elengedni, és nem foglalkozni az ilyenekkel. Sajnos a többi részével is igazad van. Sosem vállalják a felelősséget, mindent lehet nekik. Aztán jön a bezzeg a nők így meg úgy. Pedig 95%ban a párkapcsolati erőszak elkövetője a férfi. De ezt is el kell bagatelizálni, és mutogatni a maradék pár százalékra (amiben az azonos neműek is benne vannak amúgy). Akkor sem fogják soha vállalni a felelősséget, és a hibát magukban javítani. Elképesztően szerencsés megtalálni a kivételt. Tudom, hogy létezik, én is megtaláltam. De nagyon nehéz. Igen, lehet hisztizni, hogy egy nő “válogatós”. Igen, az vagyok. Meg lehet köszönni a férfi társaknak. Válogattam is, mert olyan társat kerestem, aki tisztel, és nem kell tőle tartanom.
tegnap 23:25
5/15 anonim válasza:
"Pedig 95%ban a párkapcsolati erőszak elkövetője a férfi. "
Linkelnél erről forrást?
tegnap 23:41
6/15 anonim válasza:
Mikor valami hisztinek van nevezve, akkor azt tudni kell a helyén kezelni, mert nem mindegy, kitől és mire kapod. Vadidegenektől, mint pl itt is, ez egy nagy nulla, kb annyi, mintha a másik ideböfögött volna. Nem érdemes vele foglalkozni, csak rosszindulatot, érv nélküliséget közvetít a másikról, és minél több figyelmet szentelsz neki, annál jobban nyeregben érzi magát, mert látja, hogy ezzel sebezhető vagy.
Ha viszont a párodtól, családtagodtól kapod, akinek számít a véleménye, na azzal van teendőd. Ott rendbe kell rakni a dolgokat, akár úgy is, hogy egy számára fontos kérdésnél te játszod el ezt, és érvényteleníted a gondját.
tegnap 23:46
7/15 anonim válasza:
Vannak normális, felnőtt férfiak, de tényleg nagyítóval kell keresni őket (és nem itt a gyakorin, nyilván).
tegnap 23:47
8/15 anonim válasza:
Pont akkora a felhozatal gyakorin normális nőkből, mint normális férfiakból.
tegnap 23:51
9/15 anonim válasza:
Nem értem miért maradt még nő egyáltalán ezen az oldalon... :D Amelyik "férfi" itt folyamatosan normálisnak állította be magát én puncsolt a nőknek minden feminista kérdésnél róla kiderült hogy diagnosztizált mentális beteg, drogos, vérfertőző és olyan messzire mentek az indulat kezelési problémái hogy majdnem megölt egy másik embert és ha úgy tartja kedve akkor veréssel fenyeget és önhgyilkosságra szólít fel másokat. Mindenki tudta kiről beszélek. :)) És ki tudja hány ilyen deviáns senki van még itt ha az is ilyen aki normálisnak mondja magát én puncsol a nőknek...és az a vicc hogy még neki is több nőhöz volt köze mint egy sokkal normálisabb, jámbor férfinak általában...
tegnap 23:56
10/15 anonim válasza:
Na, rendesen feljött a bányából a szén, színvonal megvan. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!