Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha nagyon vonzódnàl valakihez, de tudnád, hogy neki max csak arra lennél jó?
Nem manipulálhat,ha én letiltom és megirom neki előtte, hogyha nem hagyj békén, járkál utánam feljelentem (szexuális) zaklatás miatt (is).
Csak azt lehet manipulálni, aki hagyja magát kérdező...🤓
Attól függ. Ha előre közli, hogy max csak szexig jutnánk, utána már az én döntésem lenne, hogy belemegyek-e.
Ha használhat, de közben hazudozik, fűt-fát ígér, akkor kuka. Nem foglalkoznék vele.
Belemennék, de nem gondolnék bele többet mint amennyi.
Ha utána manipulálna akkor meg tiltanám. Mert egyébként meg becsülöm ha valaki egyenes.
Nagyon korrekten elmondaná, hogy csak szexre vágyik, de közben mással is csinálja és neki SEMMIKÉPPEN nem kell kapcsolat.
Tehát 1grammot nem hazudik.
A manipulálást úgy értem, hogy ő tudja, hogy a másiknak csak ő lenne, ezzel szemben neki több partnere is lenne.
Tudjátok, mikor szinttel fentebb lèvő nővel / férfival lenne sz. kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!