Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek hogy csinálják, hogy beleszeretnek valakibe és a másik ember viszont szereti őket?
Figyelt kérdés
Mekkora szerencse kell ehhez? Mekkora esély van arra, hogy valaki viszont szeressen? Tényleg ennyire kevés, vagy én vagyok ennyire szerencsétlen?2010. okt. 16. 00:07
1/7 anonim válasza:
minél jobban erölteted, annál kevésbé fog menni hidd el. majd akkor fog jönni ha nem számítasz rá :)
2/7 A kérdező kommentje:
akkor se jött, amikor nem számítottam rá
2010. okt. 16. 00:14
3/7 anonim válasza:
hát nemtudom, ilyen téren én is elég szerencsétlen vagyok úgylátszik...de remélem hogy csak pechszéria és nem általános törvény :D
4/7 anonim válasza:
Ha magadat adod akkor biztosan megtalálod a hozzád illő párt.
Mi egy hónapig jártunk,mire végre ugy éreztem,hogy ebből lehet komoly kapcsolat.Türelem!
6/7 anonim válasza:
Hát, igazából ha belegondolsz, akkor nem is olyan kicsi az esélye...
A szerelem csak hormon/érzelem/kémiai kitörés. Igazából, ha nagyon beleszeretnél szeretni valakibe, akkor csak be kéne mesélned magadnak, hogy szereted, és ennyi.
Szóval jah, annyira nem nagy szám.
7/7 anonim válasza:
túlzott és téves elvárások kapcsán szokott ilyen gond felmerülni. keress olyan lányt, amilyen srác te vagy. és ne valamilyen totálisan másmilyet, ami ma a divat. nem nehéz boldognak és viszontszeretettnek lenni, csak nem a divatot kell követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!