Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti mikor csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti mikor csináltok ilyet? Milyen okból teszitek?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy hölgy, ritkán találkoztok vele, de olyankor pár szót beszéltek.

Majd találkoztok x idő elteltével, megdicséritek, hogy milyen jó a körme, majd a kezetekbe fogjátok a hölgy kezét, s úgy nézitek meg és dicséritek meg (ez egy bő fél perc / percig). Utána pedig még a hölgy kezét is megdicséritek a körmén kívűl, hogy az is milyen szép.

Lássak ebbe bele többet? Vagy jól sejtem, hogy ez csak egy kedves gesztus?

Előre is köszi a válaszokat! :)

2023. aug. 17. 15:29
A kérdező szavazást indított:
Pusztán kedvességből teszem.
Udvarlási szándékkal teszem.
Flörtölni próbálok.
Egyéb:
16 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, nem vagyok meleg.
2023. aug. 17. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Lehet, hogy fiatal vagy, esetleg nincs sok tapasztalatod a férfiakkal. Ha egy férfi kézbe veszi és fél percig nézi, dicséri egy nő kezét az azt jelenti, hogy szimpatikus vagy neki és több is érdekli. Kedvességnek ez egyik részről túl intim másik részről illetlenség. /F
2023. aug. 17. 15:55
 3/5 A kérdező kommentje:

#2 Egy baráti társaságban történt. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy van egy baráti társaságunk, s az egyik tag kedves ismerőse tette ezt. Aki néha jön velünk.

Én 30-as vagyok, ő 40-es. Családos, házas ember, s ezért nem tudom hova tenni, kissé furcsálltam. Próbáltam abban bízni, hogy ez csak egy szimpla kedvesség.

2023. aug. 17. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Ez szimpla közeledés. Sőt, ez már hosszas érintés.

Tuti, hogy amikor társaságban vagytok, rajtad a szeme.

Nős? Na, és?!

A felesége hol van, mikor a társasággal bulizik?

2023. aug. 19. 12:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem akar nyomulosnak tunni, vagy ez a trukkje es tobb not tart talonban. Játsza az uriembert a kapcsolatban meg egy szemet lada.
2023. aug. 20. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!