Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mikor csináltok ilyet? Milyen okból teszitek?
Tegyük fel, hogy van egy hölgy, ritkán találkoztok vele, de olyankor pár szót beszéltek.
Majd találkoztok x idő elteltével, megdicséritek, hogy milyen jó a körme, majd a kezetekbe fogjátok a hölgy kezét, s úgy nézitek meg és dicséritek meg (ez egy bő fél perc / percig). Utána pedig még a hölgy kezét is megdicséritek a körmén kívűl, hogy az is milyen szép.
Lássak ebbe bele többet? Vagy jól sejtem, hogy ez csak egy kedves gesztus?
Előre is köszi a válaszokat! :)
#2 Egy baráti társaságban történt. Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy van egy baráti társaságunk, s az egyik tag kedves ismerőse tette ezt. Aki néha jön velünk.
Én 30-as vagyok, ő 40-es. Családos, házas ember, s ezért nem tudom hova tenni, kissé furcsálltam. Próbáltam abban bízni, hogy ez csak egy szimpla kedvesség.
Ez szimpla közeledés. Sőt, ez már hosszas érintés.
Tuti, hogy amikor társaságban vagytok, rajtad a szeme.
Nős? Na, és?!
A felesége hol van, mikor a társasággal bulizik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!