A már nem használható ruhákat ti hova teszitek mint csináltok vele?
Még hordható ruhákat evidens, hogy a ruhagyűjtő konténerbe dobom. Viszont ezekre is rá van írva, hogy csak jó állapotú ruhákat dobjunk bele.
Szakadtakat nem dobnám oda. Van pl egy csomó farmerem, ami belül a combrésznél van kiszakadva. Sajnálom őket, de így használhatatlan, felesleges tartogatni. Cipőket általában addig hordom amíg szét nem szakadnak. Általában ott szakad szét, ahol a felsőrész találkozik a talppal. Vagy olyanom is volt, aminek a talpa közepe kilyukadt a kopástól. Fura nekem ezeket oda dobni ahova a krumplihéjat és az ételmaradékot dobom. Ezért kérdeztem. De ha nincs más megoldás, feleslegesen nem tartogatom a lomokat, oda kerülnek.
Szakadt farmert én el szoktam rakni, és amikor varrok, fekhasználom. Lesz belőle táska, vagy folt, vagy éppen ülő párna, toll tartó.
Szakadt póló megy a felmosó rongyok közé. Vagy a szervizbe, ahol olajas kezet törölnek bele.
Szakdt ing vagy varrásra kerül és házi otthoni ruhának még jó, vagy kuka.
Szakadt zokni még stopoolható, megcsinálom, ha nem, akkor kuka, vagy ha figurás, színes zokni, lesz belőle rizs bábú a gyereknek.
Rongy babákat is lehet csinálni, vagy rongy szőnyeget, ha van szövőgéphez hozzáférésed. Ezek télen jók ágykilépőknek, ha nincs szőnyeg (vagy padlófűtés)
Szakadt törölköző kap új szegélyt és kisebb lesz belőle :)
De másnak nem adok használhatatlanná vált ruhát. Oda csak jó állapotú, kinőtt, tiszta ruha megy. Biztos így gondolta az előző is, csak nem fogalmazott pontosan, azért is javította ki utólag :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!