Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy a vonzalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz, hogy a vonzalmad megszűnjön valaki iránt, akivel úgy tűnt kölcsönös volt?

Figyelt kérdés
De különösebben nem ismeritek egymást.
2023. aug. 16. 23:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10. Mindenkinek vannak rejtett bugyrai.
2023. aug. 17. 01:02
 12/23 anonim ***** válasza:
Na látod.
2023. aug. 17. 01:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem idő.Én is voltam már így.Egész addig epekedtem utána, míg láttam.Ez 2 év volt.Utána más élethelyzetbe kerültem, nem találkoztunk azóta soha többet, így múlt el.
2023. aug. 17. 01:19
 14/23 anonim ***** válasza:

Hát elég sok dolog okozhatja ezt, nehéz lenne mindet felsorolni.

Nyilván a leggyakoribb, hogy a személyisége okoz csalódást, pl. kiderül, hogy egy arrogáns bunkó, nárcisztikus, hazudós, primitív, nőcsábász stb.

Sajnos nálam az is kuka, ha politikailag az enyémtől erősen eltérő nézeteket vall.

Szintén kuka, ha függősége derül ki, pl láncdohányos, játékfüggő stb.

De tényleg nagyon sok dolog lehet. Pl egyszer tetszett egy srác, akiről kiderült, hogy csak szakmunkásképzőt végzett és hát nem volt egy lángész, éreztem, hogy ebből hosszú távon nem lesz semmi, mert túl nagy köztünk a szakadék e tekintetben.

2023. aug. 17. 01:22
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell megszüntetni?

Tán kapcsolata van, vagy nem viszonzott a dolog?

2023. aug. 17. 02:05
 16/23 anonim ***** válasza:
79%
Nekem egyszer azért lett vége, mert rájöttem, hogy lebecsüli a nőket, de nagyon durván. Azonnal kiábrándultam belőle. Pedig nagyon is szimpatikus volt. De onnantól csak azt láttam benne, hogy ki akar használni.
2023. aug. 17. 05:38
 17/23 anonim ***** válasza:

Lényegében az amit #1 is ír.

plusz részemről az is, ha meglátom egy számomra okádék, vagy egy kegyetlenül kretén retardált emberrel akivel együtt van, utána nincs hozzá gusztusom

2023. aug. 17. 06:27
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonlók mint 1.

Ha közömbös nem èrdeklem kikerül nincs kontakt

Ezeket tul ha elkezd belèmállni haverjainak lehord kiröhög kigunyol szemét

Ott végképp feladom

2023. aug. 17. 06:40
 19/23 anonim ***** válasza:
5%
Egy újabb vonzalom egy másik iránt, és lehetőleg az újjal egy nagy kefe!
2023. aug. 17. 07:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Költözés.
2023. aug. 17. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!