Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy a vonzalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz, hogy a vonzalmad megszűnjön valaki iránt, akivel úgy tűnt kölcsönös volt?

Figyelt kérdés
De különösebben nem ismeritek egymást.
2023. aug. 16. 23:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Pl megtudom, hogy foglalt. Vagy azt, hogy közömbös vagyok neki. Vagy megismerem és a személyisége nem szimpatikus. Vagy csinál valami ordenáré kiábrándítót. Kb ilyesmik.
2023. aug. 16. 23:51
 2/23 anonim ***** válasza:
30%

Te vagy az Peti? 🤣 Csak vicceltem.

Figyelj, én túléltem, most épp szenvedek, de túléltem.:)

Hajrá! Önismeret és józan évek kellenek a túllépéshez. Ami összetöri a szívedet, az élesíti a látásodat.

2023. aug. 16. 23:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak a külseje és a róla kialakított kép vonzott valószínűleg.
2023. aug. 16. 23:56
 4/23 anonim ***** válasza:
44%

Elég sok a kérdőjel. Mi az akadálya a kapcsolatnak?

Nem is értem, sokan egyből a miért nem megy-re fókuszálnak...

2023. aug. 16. 23:56
 5/23 anonim ***** válasza:
Az első a kevés személyes kontakt, tehat nsgy ritkán találkozunk ... ez bőven elég szerintem .
2023. aug. 17. 00:07
 6/23 anonim ***** válasza:
47%
Kevés személyes kontakt esetén nem hiszem hogy ismered, még gyakori személyes kontakt esetén se. Nekem több mint 10 év múltán mutatta ki a foga fehérjét a barátom, ami nagyon megcsapott, de legalább valóságos volt.
2023. aug. 17. 00:19
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Ha kölcsönös volt akkor még együtt vagytok.
2023. aug. 17. 00:39
 8/23 anonim ***** válasza:
32%

Pl ha meghallom hogy egy budos rbnc volt es ossze vissza dugtak elottem.

Vagy ha meglatom hogy a fogain ott a lepedek. Attol vegem van....

2023. aug. 17. 00:39
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
6. Az egyedi eset.. 10 ev alatt a legtobben mar boven ismerik egymast vagy csak simplan megromlik a kapcsolat.Amikor csak a masikat okolod az nem vall fejlett onismeretre.
2023. aug. 17. 00:49
 10/23 anonim ***** válasza:
A rejtett bugyrait jól titkolta.
2023. aug. 17. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!