Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg hogy nem kér belőlem?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam,akivel kavartunk. Hirtelen fura lett és szrik a fejemre . Elérhetetlen és nem veszi fel a szájbatekert telefonját. Olyan dühös vagyok már, hogy megölném vagy magamat vagy mást amiért minden szr ebbe a fassszopo életbe . Miről tehetek , amiért minden rossz az életem minden területén? Ha felmondok még munkám se lesz . Mindenki szemétkedik velem a munkában is . Épp ésszel nem lehet elviselni ezt a sok szemétkedést, kikösítést, bullyngolást amit kapok.
Nem kötekedésként,én elhiszem és tudom,hogy most összecsaptak a hullámok a fejed felett...Viszont szerinted mi lehet az oka annak,hogy téged így lát a környezeted,így bánnak veled?
2023. aug. 15. 22:26
2/11 A kérdező kommentje:
Sokat gondolkoztam ezen és már nem tudom. Nem szeretek alkalmazkodni, túl őszinte vagyok, utalom a bájcsevejgést. Az sem segít a helyzeten hogy nehezen kezelem az indulataimat, nőként ez még kiábrándítóbb lehet . Amúgy igyekszem kulturáltan viselkedni , de ha sokat cseszegetnek akkor elpattan valami sajnos .
2023. aug. 15. 22:30
3/11 anonim válasza:
Vagy hülyít vagy bekavart valami irigyed. Nem mindig tehet róla az ember, elég ha irigyek rá. 5 évig dolgoztam egy pokoli közegben, volt egy extra jó pasi, aki felfigyelt rám, de akkor több férfi is legyeskedett körülöttem, az öregedő meg sikertelen kolléganőim meg ott tettek be, ahol csak tudtak irigységből. Engem az öngyilkosság határára juttatott az a közeg, az a férfi csak hülyített, szórakozott velen, ahogy veled ez a csaj. Túl sok volt ez egyszerre. Én 5 évig nyeltem, mert nagyon régen dolgoztam ott, szinte a második otthonom volt, de a régi kollégák elmentek, az újak pedig utáltak, mert útjában álltam egy banyának és mindenkit ellenem hangolt. Végül ott hagytam mindent és lett egy munkahelyem, ahol emberként bánnak velem, nincs az a rosszindulatú közeg, a pasit, aki csak unaloműzésre használt, végleg kizártam az életemből.Én nem tehettem meg, hogy váltsak előbb, de majdnem az életembe került. Van amikor a közeggel van a gond.
2023. aug. 15. 22:37
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy ilyen kedvesek vagytok. Utolsó én is nő vagyok . Ez nem pár hetes történet . Akárhányszor volt valami parkapcsolatom pasim vagy bármi alakuló valamelyik ribi rámászott az aktuális férfira akivel voltam . Amikor elkezdődött ez az egész én féltem hogy megint ugyanez lesz ezért azt mondtam neki nem akarok komoly kapcsolatot én magam is elbizonytalanodtam. Akkor azt mondta szeret , persze a haverjai hisztiztek hogy miért velem tölti az időt . Vannak csaj haverjai is azok meg előttem csapkodták a seggét és társai . Megbeszéltük hogy mivel egy helyen dolgozunk nem árt ha megmarad egy normális viszony . De ha teljesen ignorál nem fogunk tudni együtt dolgozni , van amit közösen csinálunk . Nem maradtak már barátaim Amugysem meg a munkahelyen se . Közbe itt vagyok lassan 30 éves és bohockodok mint egy tini kislány . De megnyugtató hogy mással történik ilyen . Valószínűleg én is hibás vagyok meg vannak azért rosszindulatú , irigy nyomik is a kornyezetembe .
2023. aug. 15. 22:44
5/11 anonim válasza:
Valszeg a stílusod a baj. Az ilyet mi is kirekesztjük.
2023. aug. 15. 22:45
6/11 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz ?
2023. aug. 15. 22:46
7/11 anonim válasza:
A hepciás, hisztis, “majd én megmondom ha nemtetszik valami” tipust. A vélemény felvállalása és az állandó hiszti között szakadéknyi különbség van.
2023. aug. 15. 22:51
8/11 A kérdező kommentje:
Rendben , köszönöm az őszinteséget .
2023. aug. 15. 22:53
9/11 anonim válasza:
Ha ő felvállalt volna, te meg óvatosságból titkolóztál, az lejöhetett neki úgy, hogy szégyelled. Volt olyan pasim, aki mások előtt kerülte a társaságomat, egy idő utàn én se vettem fel neki a telefont. Nem lehet, hogy ez a gond?
2023. aug. 15. 23:00
10/11 anonim válasza:
Beteg, bűnöző??? Ezt meg miből állapítottad meg?
És ha megbántotta és azért nem veszi fel? Szerelmet hazudni én még nem láttam férfit, a legmegátalkodottabb nőcsábász szoknyavadász is inkább tőből kitépné a nyelvét, mint hogy azt hazudja egy nőnek, hogy szereti. Ha egy férfi szerelmet vall, akkor az igaz. Azt ritkán szokták kimondani, ha nem szerelmesek, inkább ködösítenek: a szerelem hülyeség, semmi szükség rá; ez nálam önvédelem; lehet csak szex, most nem állok készen kapcsolatra?; sose szoktam az elején szerelmes lenni...
Ha azt mondják, hogy szerelmesek, az igaz. Persze nem az özvegy amerikai Irakban szolgáló békefenntartóra gondolok, aki az első szia után a szépségedet dícséri és türelmetlenül követeli a randevút, majd a pénzt az utazására...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!