Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig arra a férfira nyomul már szinte kellemetlenül egy másik nő, aki nekem szimpatikus és érezzük a kémiát?
Fél éve nagyon szimpatikus volt valaki, flörtölgettünk, alakult a dolog, erre egy harmadik fél belerondított, szinte undorítóan, nyîltan kezdett el udvarolni a férfinak, szexuális célzásokat tenni, majd én ebbe belefáradtam, hogy a férfi nem tesz semmit ellene, ezért hagytam az egészet.
Most megint ott tartok, hogy nagyon szimpi valaki, igaz csak ismerkedünk. A férfi se nem Casanova típus, se nem 10/10, hogy mindneki odáig legyen érte, csak engem megfogott valamivel. Erre egy csaj a semmiből (baráti társasága, évek óta ismeri, de csak most kezdett rá nyomulni), a közelemben olyan célzásokat tesz rá, hogy szexi a hangja, meg legyen többet velük és vele, mert szimpatikus neki, és ahogy néz rá, meg ír neki az is kiborít. Én meg nagyon féltékeny vagyok. Miért mindig azokkal a férfiakkal kezd el valaki flörtölgetni, akivel nekem alakul? Mások miért jöhetnek össze zökkenőmentesen? A nők egy része meg miért ilyen undorító, hogy le se kakálnak valakit, de ahogy az a valaki oldalán feltűnik egy nő, elkezdenek neki duruzsolni? Buta r!bi az ilyen.
“Ha tipikus figyeleméhes, akkor mitől félsz? Ha mutatja, hogy mit írt neki, ha nem talizgat vele? Nem értem.
Egyébként az hogyan lehet, hogy nem kérte meg, hogy állítsa le magát? Miért nem tiltja le?”
Mert én mint bevallottam is, nagyon féltékeny típus vagyok. Nekem az kell, hogy egy pasira rá se nézzen más se. Na jó, ez túlzás, de zavar, ha más flörtölget vele, akkor is, ha tudom, hogy nem lesz köztük semmi. Mégpedig azért, mert engem ez annyira zavar, hogy képtelen vagyok nyugodtan kapcsolatban lenni. Ettől még tartom, hogy ez a nőtől ordenáré viselkedés
29#
Nincs önbizalma ez fix és ezért féltékeny, emellett szintén szeretet és figyeleméhes.
Kérdező és hogyha nem vagy a harmadik ebben a háromszögben? Te vagy a ribi, aki beletenyerelt tudta nélkül az ő bimbózó kapcsolatukva?🙃
Mit ír, mondott neki pontosan? Azt, hogy szexi a hangja, hogy szeretné, hogy lenne köztük valami? A pasinak valónak kéne még mindig leállítani!
Amikor egy buliban voltam én a jelenlegi párommal, akivel szintén nem jártam akkortájt egy csaj odament hozzá, hogy látta, hogy együtt vagyunk, ölelget, táncolunk együtt és mondta neki, hogy tetszik neki, ismerkedjenek. Mindezt a barátnőmtől tudom, én a mellékhelyiségbe vonultam és mondta, hogy a párom lerázta: "Bocs, de barátnőm van, keress mást!" és elmondta ő maga nekem, hogy mi történt és hogy elutasította.
Jegyezd meg csak azt lehet vinni, aki hagyja és akinek nem kell más csak a párja/randipartnere az elutasítja a harmadikat mindenféle teketória nélkül, mert nem engedi, hogy a harmadik belelépjen a kapcsolatába!
Aki ezt nem teszi meg, az talonokat gyárt, szereti a figyelmet több személyektől egyszerre!
“Amikor egy buliban voltam én a jelenlegi párommal, akivel szintén nem jártam akkortájt egy csaj odament hozzá, hogy látta, hogy együtt vagyunk, ölelget, táncolunk együtt és mondta neki, hogy tetszik neki, ismerkedjenek. Mindezt a barátnőmtől tudom, én a mellékhelyiségbe vonultam és mondta, hogy a párom lerázta: "Bocs, de barátnőm van, keress mást!" és elmondta ő maga nekem, hogy mi történt és hogy elutasította.”
Az egy idegen csaj volt, sokkal másabb eset. Idegent bárki leráz. Én is. De egy haverral ellenkező esetben nekem is meggyűlne a bajom, mert nem akarnék rossz viszonyt, csak finoman éreztetni vele, hogy ezt ne. Szerintem a srác is így van ezzel, mert nagyon hasonlóak vagyunk ebben IS. Ő az én férfi megfelelőm. Egyébként az enyém is elmondja, mutatja, innen is tudom. Bár burkoltan elutasítja, nem megy bele, közömbös vele, szóval igazad van, én kellek neki, hisz én érdeklem, a másik meg csak teperjen, csak nevetség tárgya lesz.
“ Nem lehet hogy együtt volt a csajjal, akár nemrég, csak nem publikus? Vannak ilyen álszent emberek.”
Fix, hogy nem. Még sosem volt kapcsolata sem. (Ennek is megvan az oka, nem egy lúzer, csak nem fogom kiteregetni.)
Kérdező és hogyha nem vagy a harmadik ebben a háromszögben? Te vagy a ribi, aki beletenyerelt tudta nélkül az ő bimbózó kapcsolatukva?🙃”
Kizárt. Látom, hogy mit beszél vele és velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!