Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig arra a férfira nyomul már szinte kellemetlenül egy másik nő, aki nekem szimpatikus és érezzük a kémiát?
Fél éve nagyon szimpatikus volt valaki, flörtölgettünk, alakult a dolog, erre egy harmadik fél belerondított, szinte undorítóan, nyîltan kezdett el udvarolni a férfinak, szexuális célzásokat tenni, majd én ebbe belefáradtam, hogy a férfi nem tesz semmit ellene, ezért hagytam az egészet.
Most megint ott tartok, hogy nagyon szimpi valaki, igaz csak ismerkedünk. A férfi se nem Casanova típus, se nem 10/10, hogy mindneki odáig legyen érte, csak engem megfogott valamivel. Erre egy csaj a semmiből (baráti társasága, évek óta ismeri, de csak most kezdett rá nyomulni), a közelemben olyan célzásokat tesz rá, hogy szexi a hangja, meg legyen többet velük és vele, mert szimpatikus neki, és ahogy néz rá, meg ír neki az is kiborít. Én meg nagyon féltékeny vagyok. Miért mindig azokkal a férfiakkal kezd el valaki flörtölgetni, akivel nekem alakul? Mások miért jöhetnek össze zökkenőmentesen? A nők egy része meg miért ilyen undorító, hogy le se kakálnak valakit, de ahogy az a valaki oldalán feltűnik egy nő, elkezdenek neki duruzsolni? Buta r!bi az ilyen.
Mióta ismerem? Régóta az internetről, élőben csak pár hete. Viszont nagyon sok mindent megbeszéltünk már, úgyhogy tudok nem egy dolgot. Ha annyira akarná azt a másik nőt, nem hagyná “láttamon” napokig és nem nekem screenshootolná, amit neki ír. Te most a fejedbe vetted, hogy kihozod a kis cédát ártatlannak, de azért vak én sem vagyok. Tipikus figyelemhiányos, nem előnyös külsejű lány, aki remeg, mert mindenki megtalálja a párját, csak ő nem.
Ő nem is talizik a nővel kettesben, csak egyszer összeültek baráti társaságként (én is ott voltam), akkor hangzottak el a kérdésben leírtak+látom amiket ír neki.
Nem vagyok kattos, csak marhára nem tudok azonosulni ezzel a viselkedéssel.
“Milyen leszel majd kapcsolatban? Bezárod a csávót a pincébe, nehogy ránézzen más nő?“
Nem zárom be, őt se zárom be most se, de az biztos, hogy akkor már nyíltan lesz 1-2 szavam a bepróbálkozó nőszemélyekhez.
Igazad van kérdező, én is azt vallom, egy ismerkedés bármilyen fázisába 3-ként beleugat egy kapcsolatba, az elmehet a vérbe kb.
ritka hulladéknak kell lenni ahhoz, aki ezt nem fogja fel.
Leginkább a szarkavarás, rivalizálás, unaloműzés, stb...élteti, de fix, hogy érzi ő is, nem fog előrébb jutni.
Teljesen egészséges az, ha valakivel valaki látványosan össze akar jönni, bejön a képbe a 3. az egy etikátlan, gusztustalan dolog.
Ha tipikus figyeleméhes, akkor mitől félsz? Ha mutatja, hogy mit írt neki, ha nem talizgat vele? Nem értem.
Egyébként az hogyan lehet, hogy nem kérte meg, hogy állítsa le magát? Miért nem tiltja le?
Ennyire gyenge, más ember befolyása alatt van, aki tönkreteheti a bimbózó kapcsolatát, vagy mi van?
Akkor ő is figyeleméhes, mint az a nő, hiszen tartja vele a kontaktust! Pont összeillenek.
Nem állítja egyébként senki, hogy a lány ártatlan, hanem én személy szerint, hogy részben a fiú is bűnös, vagyis mindketten.
Míg te őt hibáztatod, úgy, ahogy pár hete "ismered" habár az a másik jó ideje, hihetetlen, hogy nem adott neki okot arra, hogy ne kezdeményezzen, de mindegy, mert az untig elég, hogy nem tiltotta le, az elég reményt ad neki.
“ 27 de, eddig is ezt pofáztam, az a helyzet, hogy nagyon önbizalomhiányos vagy, ezzel kezdj valamit. Nekem van önbizalmam, jó nő vagyok, ezért magasról le is szarom, hogy bepróbálkozik-e más nő a pasimnál. Örüljön neki, hogy velem járhat, ha más kell neki, akkor meg menjen Isten hírével.”
Az a baj, hogy én is jó nő vagyok. Jól öltözött, csinos, modell alkat. De ahogyan észrevettem ez inkább olaj a tűzre a többi nőnek, és be akarják bizonyítani, hogy ők jobbak, ezért is hajtanak. Viszont az én személyiségem nem “erős”. Attól még, hogy tudom, hogy jól nézek ki, nem érzem magamat felhatalmazva bármire, így azt sem érzem, hogy akkora nagy “ajándék” lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!