Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi tudja egy nőről, hogy foglalt, akkor mi szokott lenni az a dolog, ami miatt mégis kikezd vele?
Nagyon sokszor olvasni, hogy a foglalt nő mekkora tabu, az nem kell, meg amúgy is.
Aki mégis rászánja magát, az miért teszi?
#5: Néha úgy érzem, hogy ideverődött pár pszichológiailag beteg ember és ezt fel sem fogjátok.
Úgy összességében mégis miről beszélsz? Milyen fajtám sértődik meg? Milyen beszólás meg milyen zaklatás? Azt értem, hogy szeretsz testi fenyítést alkalmazni, de ez is hogy jön ide?
Teljesen értelmetlen, amit írtál. Általánosságban írtam. Sehol sem írtam olyat, hogy én mennék foglalt csajokra, te szerencsétlen. Remélem, azért a napi beteges frusztrációd kiírtad.
#6: Nem, nem ő volt, de ezzel a válasszal szépen bemutattad, hogy milyen alacsony az értelmi szinted.
Tényleg nem érzitek úgy, hogy érdemes lenne egy szakembert felkeresnetek?
Ez azért elég durva! Én biztos nem csalnám meg a páromat soha!
Csak az a nő foglalt, akin éppen fekszenek.
Ez örök igazság, akár tetszik, akár nem. És ezt a nők is nagyon jól tudják.
Nincs is szánalmasabb és undorítóbb ennél a “csak az a nő foglalt, akik fekszenek” szlogennél. 🤢
Normális ember tiszteletben tartja, hogy a másik kapcsolatban van és nem hajt rá foglalt nőre/férfira!
Ha valaki ennek ellenére mégis rám hajt, azt elküldöm a francba (volt már rá példa), ha meg a fenti mondattal próbálkozna, akkor garantáltan duplán küldeném el a búsp….ba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!