Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi tudja egy nőről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi tudja egy nőről, hogy foglalt, akkor mi szokott lenni az a dolog, ami miatt mégis kikezd vele?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor olvasni, hogy a foglalt nő mekkora tabu, az nem kell, meg amúgy is.

Aki mégis rászánja magát, az miért teszi?

2023. aug. 11. 22:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
49%
Ha a nő benne van,a férfit hol érdemli,hogy a nő foglalt.Valami annyira megfogta benne,hogy nem érdekli ha foglalt.Ennyi.
2023. aug. 12. 00:41
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek pont kapora jön hogy foglalt mert igy kapcsolatot legalabb nem kell vele tartani csak a szexet.
2023. aug. 12. 01:43
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ezt a "valami"-t próbáltuk kideríteni, hogy mi fogja meg benne, amikor pont nem kellene megfognia. Ha meg a férj nem törődik vele, miért nem válik? Na miért?
2023. aug. 12. 01:44
 14/33 anonim ***** válasza:
73%
12 Aztán ezek szokták ezt erősen titkolni mindenki előtt.
2023. aug. 12. 01:47
 15/33 anonim ***** válasza:
32%

#5: Néha úgy érzem, hogy ideverődött pár pszichológiailag beteg ember és ezt fel sem fogjátok.

Úgy összességében mégis miről beszélsz? Milyen fajtám sértődik meg? Milyen beszólás meg milyen zaklatás? Azt értem, hogy szeretsz testi fenyítést alkalmazni, de ez is hogy jön ide?

Teljesen értelmetlen, amit írtál. Általánosságban írtam. Sehol sem írtam olyat, hogy én mennék foglalt csajokra, te szerencsétlen. Remélem, azért a napi beteges frusztrációd kiírtad.

#6: Nem, nem ő volt, de ezzel a válasszal szépen bemutattad, hogy milyen alacsony az értelmi szinted.

Tényleg nem érzitek úgy, hogy érdemes lenne egy szakembert felkeresnetek?

2023. aug. 12. 04:28
 16/33 anonim ***** válasza:
90%
Mert a lány már megadta a közeledésével a lhetőséget.. ilyenkor egyértelmű már szerintem .
2023. aug. 12. 05:17
 17/33 anonim ***** válasza:
6%

Ez azért elég durva! Én biztos nem csalnám meg a páromat soha!

2023. aug. 12. 07:52
 18/33 anonim ***** válasza:
28%

Csak az a nő foglalt, akin éppen fekszenek.

Ez örök igazság, akár tetszik, akár nem. És ezt a nők is nagyon jól tudják.

2023. aug. 12. 08:17
 19/33 anonim ***** válasza:
73%

Nincs is szánalmasabb és undorítóbb ennél a “csak az a nő foglalt, akik fekszenek” szlogennél. 🤢

Normális ember tiszteletben tartja, hogy a másik kapcsolatban van és nem hajt rá foglalt nőre/férfira!

Ha valaki ennek ellenére mégis rám hajt, azt elküldöm a francba (volt már rá példa), ha meg a fenti mondattal próbálkozna, akkor garantáltan duplán küldeném el a búsp….ba.

2023. aug. 12. 11:05
 20/33 anonim ***** válasza:
43%
Mert tuskók és csak a fény felé mennek. Látják hogy a foglalt nő elégedett boldog elvan mint befőtt, csak egy kis plusz csillogás hiányzik neki, amúgy mindene megvan, de azért némelyiknek kell még több is, azok flörtölnek állandóan hogy másnak ne jusson. Ezért mennek a pasik lihegni hogy ők is ők is csillogni akarnak. Azok a nők akik küzdenek és akikkel együtt kellene támogatni egymást, azokon meg taposnak. Felfelé nyal lefelé tapos tipikus esete, és mindezt manapság divatosan, szeretetnek hívják ráadásul.
2023. aug. 12. 11:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!