Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar minden nő engem? Ennyire nincs senkijük?
Figyelt kérdés
Felszállok a vonatra rögtön engem néznek, 16-tól 70-ig kb mindenki..
Villamoson, M3-ason, M4-esen, buszjáratokon ugyanez, felszállok és néznek, és mosolyognak, keresik a szemkontaktust velem.
Munkahelyen több kolléganő is már elhívott, hogy kettesben töltsünk időt, vacsorázzunk, mozizzunk, sétáljunk a parkban, van aki edzeni hívott, úszni, futni, túrázni, meg se tudom számolni hány ilyen volt.
Ennyire kivannak éhezve, vagy mi van már?
#Csak egy férfi vagyok a sok közül, miért nem hagynak békén
2023. aug. 11. 18:53
15/16 anonim válasza:
Én a helyedben nem azt a kérdést tenném fel, hogy ők miért csinálják, hanem inkább azt, hogy te miért vagy ettől ennyire berezelve.
16/16 anonim válasza:
Velem is hasonló volt. Bárhova mentem, gyönyörű nők bámultak, csábosan mosolyogtak rám, kivillantották a gyönyörű combjaikat, és jöttek hozzám különféle ürügyekkel ismerkedni, próbáltak hozzám érni, flörtölni, vagy a fülembe súgtak ezt-azt... De aztán egyszer csak felébredtem. Azóta nincs ilyen problámám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!