Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem furcsa,hogy 8-9...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa,hogy 8-9 óra alvás után is zombi?

Figyelt kérdés
A pasimhoz reggel hozzá sem lehet szólni, amíg meg nem issza a kávéját,és fél órán keresztül az értelmi szintje kb 0,mert fel sem fogja mit mondok neki. Nincs megterhelő munkája, ráadásul saját maga osztja be az idejét. Nekem ez annyira furcsa,hogy valakinek fél óra kell arra,hogy igazán felébredjen. Lehet valamilyen baja, vagy mitől lehet ez, a reggel "teljesen meg vagyok halva", dolog?Magamról példát véve, ha 4-5 órát alszom is, simán felkelek időben, legfeljebb ásítok párat,és már túl is vagyok rajta. Akkor ő,miért viseli ilyen nehezen? Ennyire lusta? Korábban,amikor a macskákhoz kellett felkelnie hajnali 5 órakor, meg volt sértődve,és észnél sem volt,szabályosan rohant vissza az ágyba...27/n
2023. aug. 11. 07:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
Inkább olyan furfangos!
2023. aug. 11. 14:20
 22/25 anonim ***** válasza:
80%

Nekem 2 óra is kevés ahhoz, hogy magamhoz térjek és felfogjak komplexebb mondatokat. És nem kávézok.

Viszont bárhol, bárhogy elalszom 5 perc alatt. Másnak meg kell tévézsizsi, éjjeli lámppa, 23.5 fok, jobb oldal, retrográd Merkúr.

Vagy akkor én meg azokon nevethetnék, akik éjfél előtt álmosak. Hát tán csak nem buuuuzik?

2023. aug. 11. 14:36
 23/25 anonim ***** válasza:
73%
Érdemes lenne kivizsgáltatni, mert ez így hosszútávon nem jó.
2023. aug. 11. 16:00
 24/25 anonim ***** válasza:
7%

"Az a baj,hogy nekem meg ő megy az idegeimre"

Akkor egész egyszerűen nem illetek össze. Ennyi. Tessék kulturáltan lezárni ezt a "kapcsolatot", és mindketten keressetek olyan társat, akit megbecsültök, vagy minimum elfogadtok.

2023. aug. 12. 10:35
 25/25 anonim ***** válasza:
64%

Mondjuk nekem a hozzád hasonló, reggel már minden semmiségen dumcsizgatni akaró emberek mennek az agyamra.

Felébredek, oké, de hagyjanak békén jó egyórán keresztül, mert ennyi időre szükségem van, hogy egy értelmes társalgást lefolytathassak bárkivel. Aki meg azon hisztizik, miért nem pörgök reggel, annak tágasabb kívül.

A barátom szerencsére normális.

2023. aug. 13. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!