Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak nekem furcsa,hogy 8-9...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa,hogy 8-9 óra alvás után is zombi?

Figyelt kérdés
A pasimhoz reggel hozzá sem lehet szólni, amíg meg nem issza a kávéját,és fél órán keresztül az értelmi szintje kb 0,mert fel sem fogja mit mondok neki. Nincs megterhelő munkája, ráadásul saját maga osztja be az idejét. Nekem ez annyira furcsa,hogy valakinek fél óra kell arra,hogy igazán felébredjen. Lehet valamilyen baja, vagy mitől lehet ez, a reggel "teljesen meg vagyok halva", dolog?Magamról példát véve, ha 4-5 órát alszom is, simán felkelek időben, legfeljebb ásítok párat,és már túl is vagyok rajta. Akkor ő,miért viseli ilyen nehezen? Ennyire lusta? Korábban,amikor a macskákhoz kellett felkelnie hajnali 5 órakor, meg volt sértődve,és észnél sem volt,szabályosan rohant vissza az ágyba...27/n
2023. aug. 11. 07:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
95%
Semmi baja nincs, ő egyszerűen ilyen típus. Teljesen felesleges ezzel cseszegetni, maximum az idegeire mész, annyit érsz el.
2023. aug. 11. 07:19
 2/25 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nekem meg ő megy az idegeimre. Ki nem állhatom,ha egy férfi hisztis.Amellett,meg még a munkára sem lehet rávenni..mert csak annyi melót csinál,ami valóban a munkája, és pénzt kap érte.. a többi le van xarva..mert ő "fáradt".Hamarosan repülni fog,az tuti.
2023. aug. 11. 07:27
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Sztm sincs semmi baja csak más. Nekem is kell minimum negyed óra h életképes legyek.
2023. aug. 11. 07:30
 4/25 A kérdező kommentje:
De gondolom, nem kezdesz el hisztizni,meg csapkodni sem 8 óra alvás után,ha valami nem tetszik...Ő akkor is hisztizik,hogy álmos,ha 11 órát alszik..Komolyan,olyan mintha egy hisztis p..csával élnék együtt.
2023. aug. 11. 07:32
 5/25 Hans Pötterman ***** válasza:
42%
Lehet ponthogy sok az az alvás. Nekem is a 6-7 óra az ideális, 8-9nél ha véletlenül elalszom már szarabbul vagyok
2023. aug. 11. 07:42
 6/25 Noren1989 ***** válasza:
100%

Pont fordítva tapasztaltam.

Noshàt,ilyen típus, nincs mit fokozni.

2023. aug. 11. 07:45
 7/25 anonim ***** válasza:
20%
Én már 17 éve napi 4-5 órát alszom, 3 naponta meg 1-2-őt. Két munkahelyen dolgozom, plusz otthon is mindent megcsinálok. Aztán még sem vagyok bunkó senkivel.
2023. aug. 11. 07:50
 8/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.Hát pont ez az..Mások ettől sokkal kevesebbet alszanak,vagy tudnak aludni, és mégis teszik a dolgukat, minden zokszó nélkül. Őfenségének meg ennyi sem elég..szerintem ez abszolút lustaság, semmi más.
2023. aug. 11. 07:55
 9/25 anonim ***** válasza:
85%

Első vagyok.

Olyan vagyok, mint te. Korán kelek, óra nélkül, napi 5-6 óra alvás elég, és amíg van kávé, egész nap üzemképes vagyok. Az exem meg olyan, mint a te párod. Nem ezért szakítottunk, de tudom, hogy milyen ilyen emberrel együtt élni.

Vagy elfogadod és alkalmazkodsz, vagy ma szedd össze a cuccaid és menj el. Nincs más.

2023. aug. 11. 08:07
 10/25 anonim ***** válasza:
55%

En is ilyen vagyok, mert 12-es Napom van :)

De nem iszom kavet.....

39F incel

2023. aug. 11. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!