Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, sose akartatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sose akartatok egy férfi megmentője lenni?

Figyelt kérdés

Tudom, nem ez a legegészségesebb kapcsolati modell.

De sose éreztétek, hogy szeretnétek megmegmenteni egy srácot akinek rossz élete volt vagy depressziós vagy ilyesmi? vagy csak szimplán a sors elbánt vele. Nem éreztétek, hogy jó lenne szeretni egy ilyen srácot vagy úgymond gyógyír lenni a számára? Ilyen tényleg csak a filmekben van?

2023. aug. 9. 08:53
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem! Nagyon sokszor. Hogy majd én megmentem, majd énmiattam/értem megváltozik. Hogy majd mennyire hálás lesz, imádni fog és felnéz rám ezért. Ezek szép álmok, de csak ennyi. Sosem rajtam vagy bárki máson múlik, csakis az adott emberen, aki csak magát tudja megmenteni.
2023. aug. 9. 14:44
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Én pszichiátrián szorongásos depresszióval kezelt alkoholista vagyok meg láncdohányos. Addig semmiképpen nem akarnék új párkapcsolatot, amíg én magam rendbe nem jövök, senkinek nem akarnék a terhére lenni. Közhely, de amíg az ember önmagát nem szereti, nem tiszzeli az életét, más sem fogja. Főleg párkapcsolatban, nagyon lehúzza a nőket egy olyan férfi, mint pl. én.

38/f

2023. aug. 9. 16:23
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és ha soha nem tudom helyrerakni sz életem, akkor inkább maradok örökre egyedül.

(Előző voltam)

2023. aug. 9. 16:24
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
23, bölcs vagy. Sikerülni fog.
2023. aug. 9. 16:26
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
24 Köszi, kedves tőled, majd eldől.
2023. aug. 9. 16:30
 26/29 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem kösz.
2023. aug. 9. 17:34
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ilyen kapcsolatban.

Ő szarul maradt, de cserébe engem is lehúzott a maga szar szintjére. az ilyen haljon meg inkább magányosan, mint mást is tönkretegyen (ha már nem hajlandó pszichológushoz menni).

2023. aug. 9. 20:47
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Valójában, minden nő valahol megment egy férfit, amikor összejön vele...Ugyanis a nők egyedül képesek kiteljesedni, nem parban
2023. aug. 9. 21:43
 29/29 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy én legyek számára az ingyenpuni, nem. De jótékonykodni szoktam.
2023. aug. 14. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!