Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, sose akartatok egy férfi megmentője lenni?
Tudom, nem ez a legegészségesebb kapcsolati modell.
De sose éreztétek, hogy szeretnétek megmegmenteni egy srácot akinek rossz élete volt vagy depressziós vagy ilyesmi? vagy csak szimplán a sors elbánt vele. Nem éreztétek, hogy jó lenne szeretni egy ilyen srácot vagy úgymond gyógyír lenni a számára? Ilyen tényleg csak a filmekben van?
Én pszichiátrián szorongásos depresszióval kezelt alkoholista vagyok meg láncdohányos. Addig semmiképpen nem akarnék új párkapcsolatot, amíg én magam rendbe nem jövök, senkinek nem akarnék a terhére lenni. Közhely, de amíg az ember önmagát nem szereti, nem tiszzeli az életét, más sem fogja. Főleg párkapcsolatban, nagyon lehúzza a nőket egy olyan férfi, mint pl. én.
38/f
Ja, és ha soha nem tudom helyrerakni sz életem, akkor inkább maradok örökre egyedül.
(Előző voltam)
Voltam ilyen kapcsolatban.
Ő szarul maradt, de cserébe engem is lehúzott a maga szar szintjére. az ilyen haljon meg inkább magányosan, mint mást is tönkretegyen (ha már nem hajlandó pszichológushoz menni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!