Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, sose akartatok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, sose akartatok egy férfi megmentője lenni?

Figyelt kérdés

Tudom, nem ez a legegészségesebb kapcsolati modell.

De sose éreztétek, hogy szeretnétek megmegmenteni egy srácot akinek rossz élete volt vagy depressziós vagy ilyesmi? vagy csak szimplán a sors elbánt vele. Nem éreztétek, hogy jó lenne szeretni egy ilyen srácot vagy úgymond gyógyír lenni a számára? Ilyen tényleg csak a filmekben van?

2023. aug. 9. 08:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Soha.

Nekem egy belevaló, karakteres, vagány, vicces, életrevaló férfi kell, nem pedig egy depressziós roncs.

2023. aug. 9. 10:03
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem és ha olyan helyzetben lennék, én se várnám el senkitől, hogy az én megmentőm legyen.
2023. aug. 9. 10:19
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, inkább jól érezni szeretem magam valakivel, mint asszisztálni a szenvedése mellé.
2023. aug. 9. 11:00
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
18-19 éves korom körül így éreztem, majd ki is próbáltam. Az lett belőle, hogy bántalmazott, majd amikor el akartam hagyni, öngyilkossággal zsarolt.
2023. aug. 9. 11:00
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

14-hez hasonló történet:

19 éves voltam, suliból ismertem. Mindig kicsit fura volt, de gondoltam, hátha csak a környezet ítéli meg rosszul. Végül én szakítottam, vagyis próbáltam, de nem vette tudomásul. Úgy tekintette, hogy mi még együtt vagyunk. Majd zaklatott, utánam járkált, házunk előtt várt, volt hogy utcán elkapott és erőszakoskodott. Végül az egyik ilyen akciója után Apám majdnem beverte a képét, akkor állt le. 😃

Tanultam belőle, azóta kiszűröm az ilyeneket.

2023. aug. 9. 11:17
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
A legkevésbé sem, egy lelkileg sérült emberrel borzasztó nehéz az élet.
2023. aug. 9. 11:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
A párom meglehetősen sérült volt, mikor összejöttünk, de addigra már ő is dolgozott magán, hosszú ideje járt terápiára. A kapcsolatunk sokat lendített rajta. De ez nem klasszikus megmentő szerep, hiszen ő maga is fejlődött és tett magáért és én is épültem sokat a kapcsolatunkban.
2023. aug. 9. 12:38
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
De volt ilyen huszonéves naiv koromban, utólag nézve elpocsékolt évek voltak, mert csak a felszínen változott akivel együtt voltam, mélyen ugyanaz maradt akin nem lehet segíteni.
2023. aug. 9. 13:20
 19/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem! Miert er tobbet az ő elete mint az enyém?
2023. aug. 9. 13:27
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen lúzerek azért lúzerek, mert önsorsrontók. Ha egy ilyen életébe lépnék, akkor nem csak a saját sorsát, hanem az én sorsomat is rontaná. Én nem vagyok önsorsrontó, tehát nem is kívánok ebben részt venni,
2023. aug. 9. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!