Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most volt rémálmom arról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most volt rémálmom arról, hogyan bánok a férfiakkal, milyen volt a reakcióm, mit árul el ez rólam?

Figyelt kérdés

Most riadtam fel. Álmomban egy tavi-kiállításos sétán voltam a barátaimmal, 30-40 közötti nők. Én fiatalabbnak látszom a koromnál, ők nem, van, hogy a gyereküknek néznek. Gyerekeket is vittünk, két felnőtt egy gyerek felállásban mentünk be. A kis vidéki helyen egy nálam alacsonyabb, kövérkés, fekete hajú, barna arcú 30-40 közötti, bajszos, tájszólásos férfi volt(talán román), aki ilyen tépkedős jegyeket árult a tónál egy kis asztalkánál. Mi jöttünk a sorban, de ő egy nővel beszélgetett, így kétszer is köszöntem(én vettem volna a jegyeket), mire leintett, elnézést kértem. Kiadta a külön jegyet a nőnek, előttünk. Lekezelően nézett rám, megjegyzést tett, hogy most már tud figyelni, nem is hozzám beszélt a jegyek vételénél, hanem a barátnőmhöz, zavarban voltam. Aztán mentünk a kiállítás egyik felére, majd visszaálltunk a sorba, hogy mégis megnézzük a másikat. Semmi extrát nem csinált, csak cammogott, forgatta a szemét, nagy levegőket vett, hogy megint mi jövünk és valami megjegyzést tett egy sisaknál, ami kellett, mire mondtam, hogy mi a problémája, látom hogy van valami, nem akartam kellemetlenséget okozni, beszéljük meg. Ő cammogott, felállt és elsétált másoktól oldalra, hogy ha nagyon ragaszkodom hozzá rendben. Én akartam volna mondani, hogy nem hiszem, hogy ilyen bánásmódod érdemlek, mivel sértettem meg, de folyton leintett, lepisszegett, kishölgynek hívott és hogy nem kellene mások szavába vágnom és udvariasabb is lehetnék és ő akarja mondani. A kishölgy volt a vége, mire mondtam, hogy 32 vagyok-gúnyos mosollyal, ledöbbent kétkedve, mintha viccelnék, a gyerekem meg mondta a háttérből, hogy még nem, mire mondtam, hogy igen, de pár nap múlva szülinapom lesz, 32nek veszem. A pasi mondta, hogy "hahh, így már értem"(hogy mit pattogok), megint lekezelően és egy szó nélkül elment volna mellettem. Én hátraléptem, kihúztam magam, kitettem a kezem, hogy megakadályozzam az elsétálásban, enyhén visszalöktem kinyújtott karral, hogy velem szemben maradjon, és emelt hangon kértem a panaszkönyvet meg a felettesét, de éreztem, hogy elvetettem a sulykot a lökéssel és az emelt, parancsoló hanggal(ez sokkal erősebb, mint a beszédhangom), megijedtem magamtól(csak néha a gyerekemmel viselkedek így, de azt is utálom, ha kihozza belőlem). Csak arra tudtam gondolni, hogy ronda sikertelen kis emberke, aki megaláz/lenéz, mert fiatal nőnek látszom, sikertelen nálunk és megérdemelné, hogy megverjék.. és megijedtem, hogy így gondolom, és álmomban nagyon élesnek látszott a váltás a kedves, szinte már behízelgően kedves, szerény modorom és eközött a parancsoló, már erőszakos hangom/viselkedésem között.

A fórumot olvasgattam lefekvés előtt, megutáltatja az emberrel a férfiakat?

2023. aug. 9. 04:45
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Ez azt mondja el rólad, hogy krva sok időd van hülyeségeken gondolkodni.
2023. aug. 9. 05:49
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
He????
2023. aug. 9. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!