Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett volna a helyes reakció arra, hogy a párom kamasz lánya éjszaka kopogás nélkül ránk nyitotta az ajtót szeretkezés közben, majd hosszasan nevetgélve nézegetett bennünket hiába kérleltük, hogy menjen ki?
Figyelt kérdés
Másfél éve vagyunk együtt, eddig a kulcslyukon leskelődött, stb...
Most nyaralunk, egy több szobás apartmannban, de az ajtónkban sajnos nincs kulcs.
Már többször mondtuk neki, hogy nem illik rajraütésszerűen benyitni, otthon is az éjszaka közepén simán benyit hozzánk, de ott nyilván ha olyan dolog történik bezárjuk az ajtót.
2023. aug. 8. 06:23
22/28 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy elhanyagolt?
2023. aug. 8. 14:07
23/28 anonim válasza:
18? uhh, az más. nincs valami mentális problémája?
24/28 anonim válasza:
Fujj akkor valami pervezioja van.. szerelmes az apjaba blö
25/28 anonim válasza:
Beteg az agya ez abnormális, azonnal elhagynàm ezt a beteg csalàdot.ez szégyen...
26/28 anonim válasza:
Elhagynék ilyen pasit is aki ezt tűri,fúj.🤮
27/28 anonim válasza:
És ráadásul még át is akarja tolni a felelősséget a nőre, hogy beszéljen ő erről a gyerekkel! Biztos, hogy nem maradnék abban a házban többet.
28/28 anonim válasza:
Mióta kamasz egy 18 éves? Az már jogilag is felnőtt. Én vagyok a 10-es kommentelő, a válaszom teljesen arra irányult, hogy egy gyerek amíg nincs tisztában és nem elég érett ehhez kiváncsi lehet. Mint én is 12 évesen amikor fogalmam sem volt róla hogy s mint működik a szexualitás zavarodottan néztem mi történik.
De 18 évesen bőven nem ez a helyzet, oltári nagy pofátlanság ès tiszteletlenség amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!