Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy letiltottam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy letiltottam?

Figyelt kérdés
Egy férfi ismerősöm folyamatosan 18+ rajzokat küldött, ilyen undorító rajzokat, hentait, fröcsögő puncikat, meg orgiákat megrajzolva, hogy de jó lenne neki is ez. Vagy azt írta épp, hogy milyen kanos és áll a farka. Én meg letiltottam. Nő vagyok.
2023. aug. 7. 16:48
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Jogos.
2023. aug. 7. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván jogos. Miért kérdés egyáltalán ez? Semmi rosszat nem csináltál és én ezt férfiként írom.
2023. aug. 7. 16:51
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Teljesen jogos. Jól tetted. Aki kéretlenül traktál másokat szexuális dolgokkal az egy barom.
2023. aug. 7. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első ilyennél még talán szólok, hogy ne, másodiknál viszont azonnal megy a tiltás.
2023. aug. 7. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Mas orszagban ez mar zaklatas, eljaras is indulhat ellene.
2023. aug. 7. 17:28
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is max kétszer küldhetett volna, utána tiltás.
2023. aug. 7. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most tenyleg komolyan megkerdezted? Ha azt mondjuk, hogy nem jogos, akkor ujra fogod engedelyezni? Vagy mi volt a celod ezzel a kerdessel?
2023. aug. 7. 17:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem engedélyezem újra. Csak mivel van rá esély, hogy élőben is látom még, nem én akartam lenni a bunk0. Egyébként én is szóltam először, hogy ne haragudjon, de ezt nekem ne. Nem is tetszik és nem is vagyok rá vevő.
2023. aug. 7. 17:57
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#8: De ezzel te hogy lennél már bunkó? Ha nő lennék és találkoznák valakivel személyesen, aki ilyeneket küldözget, én totál kényelmetlenül érezném magamat a jelenlétében. Nem is akarnám látni az ilyet, csak ha muszáj.
2023. aug. 7. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ő volt a bunkó. Eleve nem küldünk ilyet csak úgy másoknak, de te még mondtad is, hogy ne. Ez zaklatás. Ha találkoztok, szóba se állj vele.
2023. aug. 7. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!