Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok lenne Neked? Zavarna?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok lenne Neked? Zavarna?

Figyelt kérdés

Nem tiltásként írom, hogy ne látogasson haza. Minden ilyen alkalommal otthon alszik. Nem múlhat el hónap hogy kimaradjon ez szo szerint, pedig 40percre laknak.

Minden macerás ilyenkor: osszepakolja a cuccait amiket visz, egyéb kellékeket. Ezeket az egyéb kellékeket máshonnan hozza haza de még indulás előtti nap. Ilyenkor ezt ki kell venni a kocsiból éjjelre, majd másnap indulás előtt vissza. Mikor hazajön ugyanez történik. Lassan 6éve ez megy.

Amikor még akartam beszélni vele akkor durci lett a vége meg a fejemhez vágott mindent..

2023. aug. 7. 16:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%

Én is hazajovok a szüleimhez és ők is meglátogatnak

Lehet, hogy valakinek ez furcsa, vagy beteges, gyerekes, de én családcentrikus vagyok és attól, hogy párom van még nem fogom elfelejtenk, hogy léteznek ok vagy a barátaim. Ha nem tetszik a páromnak, akkor szakítson és kész, bár ha sokat járna a pofája feleslegesen én dobnám ki.

2023. aug. 7. 16:23
 2/12 anonim ***** válasza:
83%
Na, végre, már azt hittük, elvesztél. Igen, minden alkalommal otthon fog aludni, a körmös cuccaival együtt. Addig örülj, amíg nem költözik oda. Már így is tovább húzta veled, mint kellett volna.
2023. aug. 7. 16:24
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
de most ki megy haza kihez????
2023. aug. 7. 16:25
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

2# hogy az a beteg csávó?

Haha, tévedsz, mert ma már írt ki kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2023. aug. 7. 16:27
 5/12 anonim ***** válasza:

#4! Bocs, akkor csak nekem hiányzott. Már hetek óta nem láttam. Eddig a mait se, de köszi, hogy elküldted.

2023. aug. 7. 16:30
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy hónapban egyszer otthon alszik a szüleinél és ezt nem tudod elviselni? Hát ez kész :D
2023. aug. 7. 16:57
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

De ha meg vele van, akkor meg az zavarja. XD

Beteg nagyon, remélem hamarosan elhagyja végre a nő.

2023. aug. 7. 17:01
 8/12 anonim ***** válasza:
81%
Persze hogy sok lenne, ha azért pofázna a párom, mert havonta egyszer a szüleimnél alszok. Nem buli, nem pasi, csak szülők. Ebben semmi rossz nincs
2023. aug. 7. 17:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Én eloszor rosszul olvastam, azt hittem napi szinten. Azon néztem is, de hogy az a gond hogy nem telik el ugy hónap?

Hát én sem bírnám ki, hogy ne talalkozzak a szuleimmel. Lehet nem aludnék ott, de szerintem nem olyan nagy gond. Miert nem tartasz vele? :) lehet jobban osszekovacsolodna a család és megértenéd miert szeret méha otthon estézni.

2023. aug. 7. 18:03
 10/12 A kérdező kommentje:

Csak amiért ő hazamegy hogy beszélgessenek, együtt legyenek nem történik meg.

Mivel mindegyikük a mobilt nyomja a szobájába, vagy este 6kor már felnegy aludni ( mindegy ki vagy mi van ott), de ha lent ülnek a nappaliba akkor is mobiloznak vagy nézik a tvt.

2023. aug. 7. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!