Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Házasságban már nem a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Házasságban már nem a külső számít" dolog veszélyét nem látják az emberek?

Figyelt kérdés

Igen a házasságon belül lehet hogy már nem számít, de egy válás bárkivel megtörténhet ahogy törvényszerűen meg is történik rendszeresen.

És akkor lepukkanva, lelakva és igénytelenül ott néznek ki a fejükből az emberek, hogy na most mi legyen.

2023. aug. 5. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Miért csúnyúltál el házasságban?
2023. aug. 5. 18:14
 2/9 A kérdező kommentje:

# 1

én nem, és házas sem vagyok.

De akik elcsúnyultak azok miért nem félnek attól hogy mi lesz ha válás lesz és ők elcsúnyultak.

2023. aug. 5. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Ismerek olyat is aki vallás után szedte össze magát és szebb lett, mint valaha.
2023. aug. 5. 18:39
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy lett szebb, mint valaha. Hogy? Fiatalodott 15-20 évet?
2023. aug. 5. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez nem arra vonatkozik, hogy házasságban már "úgyis mindegy", és nyugodtan elhanyagolhatja magát az ember, hanem arra, hogy házasságot nem feltétlenül azzal kell(ene) kötnöd, aki húszas éveiben a legjobban nézett ki, mert nem az ember külsejével kell utána együtt élned. Házasságon belül is elég negatív hatásai vannak annak, ha valaki elengedi magát és nem mos fogat meg hízik 40 kilót.
2023. aug. 5. 18:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy házasságban nem CSAK a külső számít. Én is öregszem, nem csak a feleségem. Nekem is van szar napom, én is vagyok beteg, én is vagyok fáradt, ideges, akármi. És ennek ellenére jól vagyunk. Mert nem csak a külső számít.

Kérdező, amúgy nem vagy házas, oké, de felteszem, számottevő párkapcsolati tapasztalatod van, hogy ennyire tudod, mások hol ront(hat)ják el.

2023. aug. 5. 19:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem vagy házas, mit érdekel, más mit csinál? Menj játszani.
2023. aug. 5. 19:35
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
Nem mindenki pukkan le házasságban, de a többség sajnos igen. Azt is figyelembe kell venni, hogy mindenki öregszik és nem fog 50 éves korában úgy kinézni, mint huszonévesen, ez nyilvánvalóan irreális elvárás. Leginkább akkor szokott ez gond lenni, ha egyik fél külseje látványosan többet romlik, mint a másiké.
2023. aug. 5. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
csak a külső számít
2023. aug. 5. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!