Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyanok a nők, mint Ken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyanok a nők, mint Ken a filmben? N

Figyelt kérdés

Aki latta a Barbit annak gondolom leesett, hogy Ken az a nő, Barbie pedig a pasi a társdalomban. Aki nem látta kb ugy mutatjak be Kent, hogy barmi amit tesz az csak arra szplgal, hogy felhivja magara a no figyelmet, akar kulsejevel akar viselkedesevel, mindenben alatendeli magat. Egyetlen vagya az, hogy egyuttlegyenek a novel. Amikor lazadni kezd azaz onallospdni, baratok, buli, barmi akkoris igazabol csak azert teszi, hogy figyelmet kapjon Barbitol (azaz a ferfitol).

szinte mindenben egyetertek ami a filmben volt lathato, kerlek most ne irjatok azt le minden egyes kommentben, hogy ez hulyeseg en no vagyok es en nem mindent a ferfiert teszek vagy hogy em ferfi vagyok es egyaltan nem ilyenek a nok hiszen meg szuz vagyok stb. Tudjuk hogy vannak kivetelek es alapbol is nehez beismernie egy nonek ezt, de amikor latjuk hogy a nonek az alap, hogy otthon 3 fogast keszitsem vagy o rakja le az asztalra az etelt vagy o takaritson, szolgalja a ferfit, legyen gyonyoru szep pl fitt vagy vekony vagy plasztika vagy oltozet, karrier hatterbeszorul, gyerkneveles, alarendelodes, nonek inkabb baratja sincs mindig minden a ferfirol szol es pont ahogy Ken is sir a vegen hogy “miert nem eleg az hogy o Ken??!” Pont ugy szoktak a nok is kerdezni miert nem eg az amit adnak? Mert lathatoan igen a ferfi annyival fuggetlenebb es erosebb, es neki nem a no az elet, neki nem ekorul forog a gondolata, sot hat nem kell bemutatni azt a nemes gondllatot, hogy unja a kedvenc kajakat es a tobbi. A kerdes az lenne vajon mi nok moert vagyunk meg mindig ilyemek? A tarsadalom kenyszeriti rank vagy ezaz orok es alap termeszetunk? Vagy meg mindig nem nottuk ki az evezredes elnyomast ? En is sokszor erzem magamon ezt a kognitiv disszonanciaf, hogy tanulnek, elnek csinalnam a magam dolgat hogy nem akarok fuggni, de ha kapcsolatba vagyok es szerlmes akkor hirtelen ala akarom magam rendelni es jobb ha nem en hozok dontest, jobb otthon varni a ferfit es kényezteti es kiszolgalni , talan mindenki ezt varja el tolunk? Mert amikor egy no nem rakja a ferfi ele a kajat vagy nem foz neki akkor a otbbi no megszolja a hata mogott hogy milyen lusta es a tobbi..vagy amikor gyereketnevel megszoljak miert nem a gyerek korul forog 0-24 milyen lusta es a tobbi. Nektek mi a velemenyetek?

2023. aug. 1. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:

50, en ezt irtam le, de latod voltak emberek akik szerint egyaltlaan nem errol szolt a film es hulyeseget latok bele. Szoval annyira nem evidencia, hogy ezt mondana a film.

Viszont te sem valaszoltad meg a kerdest, hogy miért mukodnek igy a nok? Szerintem a ferfi elnyomas nem lehet erre valasz. Es nem azt mondtam, hogy en ennyire kiszolgalnek barkit is mert ez tavol all tolem!! Azt mondom, hogy legmelyen erre vagyok, ez osztonos. Lehet nem igy csekszem megis energiakat igenyel es legbelul erre vagynek, hogy jojjon egy eros, hatarozott, karrierista ferfi aki a tenyeren hordoz es nincs mas dolgom mint lesni a kivansagait, meg a csaladet, hogy boldogan lennek onfeledten otthon. Hiaba tanulok egyebkent egyetemen hiaba van jo karrierem, hiaba nem is fozok szinte soha es fuggetlen vagyok.

Meg ez nem is ram vonatkozik, mert en nem kovetem ezt a ferfit szolgaljuk ki dolgot, azokra a nokre gondoltam akik millioan vannak es latjuk nap, mint nap, hogy mennyire kiszolgajak a ferjeiket. De magamat azert emlitettem, mert amikor iszonyatosan oszinte vagyok magammal azt erzem nekem is vagyam lenne ez.

2023. aug. 6. 17:08
 52/63 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező

Általános választ nem lehet olyanra mondani, ami rád igaz, másra meg nem.

Azt meg, hogy rád miért igaz, ne a nőkben keresd, mint általánosság. Mert bizony manapság nagoyn sok nőre bizony abszolút nem igaz, sőt, a minták azt mutatják, hogy pont a nők képesek egyedül jobban boldogulni.

2023. aug. 6. 20:27
 53/63 anonim ***** válasza:
31%
Azért attól, hogy valaki modern, erős nő, és a jég hátán is megél magányosan, ám a hátán egy fészekalja gyerekkel és már továbbképezte magát pszichológiából a youtube-on kötődési zavarokról... stb. még simán elolvad, amikor egy romantikus filmben vagy egy népmesében a királyfi megmenti a főhősnőt. Ez szerintem elég erősen bele van ivódva transzgenerációsan és kulturálisan a nők többségébe.
2023. aug. 7. 15:27
 54/63 anonim ***** válasza:
52%

53, mit nem mondasz, az ember szereti, ha pozitívan állnak hozzá:D

De a Barbie filmben Ken konkrétan életképtelen volt Barbie nélkül. Azért az, hogy tetszik neki valami vagy az, hogy életképtelen azért nem közelíti meg egymást...

2023. aug. 7. 15:50
 55/63 anonim ***** válasza:
100%

54.

Mondjuk maga a címszereplő pedig aránytalanul profi mindenben, utoljára ilyet a rém gagyi új Star Wars filmekben lehetett látni, amikor az a dzsedicsaj kb. tanulás nélkül leveri az öreg mestereket is.

Bár a feminizmus jegyében illő volna, ha nem csak állatorvos barbi lenne meg tanárnő, hanem kohász, hentes vagy kőműves is.

2023. aug. 7. 16:04
 56/63 anonim ***** válasza:
52%

55, aránytalanul profi mindenben? Konkrétan nem értett semmihez, tök fogalmatlan volt. A világból becibált nő mentette meg a helyzetet.

Az, hogy van mindenféle ilyen-olyan Barbie, az yep, de az nem egy személy.

2023. aug. 7. 20:24
 57/63 anonim ***** válasza:
0%

56.

A filmet nem láttam, csak gyerekkoromban húgom jóvoltából pár "könyvet", újságot ("Ne habozz, lapozz!" klasszikus is onnan ered számomra) meg rajzfilmet a témában. És ott mindig mindenben pro volt, a barátjának hülye benyögései pedig mindig a megoldást adták. Bár ott is több "barbie" volt, volt az eredeti szőke, feka, alacsonyabb meg még jó pár.

Ebből filmet csinálni amúgy... Kb. olyasmi színvonal lehet, mint az Angry Birds meg az Emoji film. Egy átgondolatlan, végtelenített reklám.

2023. aug. 7. 20:32
 58/63 anonim ***** válasza:
76%

"férfi elnyomás" mégis mi az istenről beszélsz? :D

A vezetőink, akik a sorsunkról döntenek, rátermettlen, a pozíciójukat meg nem érdemlő férfiak.

Az erőszakos bűntetteket még mindig a férfiak követik el. Nem a nők azok akik gyűlöletből férfiakat vernek/erőszakolnak hanem a férfiak teszik ezt nagy arányban a nőkkel.

Mái napig a nőknek van kevesebb szabadideje/élete, mert a férfiak gondját kell viselni. Vagy épp a férfi teszi tönkre/hagyja ott a családját, és amíg ő vígan éli világát, a nőből egyedülálló anya lesz.

Ezek tényleges, valós, kézzel fogható problémák, szóval mégis mit értesz a férfi elnyomás alatt?? Hogy neten a nők néha azt mondják, hogy a férfiak tudnak rosszak is lenni?

Egyébként meg nem tudom hogy leesik-e itt ebben a nagy virtuális becsicskulásban, de ha azt mondod hogy a nők természete a szolgálat, és nem csak évezredes, mái napig tartó agymosás eredménye, akkor az egyben azt is jelenti, hogy a férfiak is természetüknél fogva selejtek. Nem lehet belőlük soha kinevelni az erőszakot, szexizmust, életképtelenséget, mások használatát, szexuális devianciák sokaságát (ne felejtsük el hogy MINDEN parafilia klasszisokkal jobban jellemző a férfiakra mint a nőkre a p.dofiliatol kezdve, az erőszakra való felizgulastol az állatokra/holttestére való felizgulasig), hiszen beléjük van kódolva minden rossz.

Olyan nincs, hogy abban hiszel hogy a nők a természetüknél fogva csicskák, de a férfiak nem gonoszak a természetüknél fogva. Szoval? Így is ragaszkodsz a bioesszncializmushoz?

Az én személyes nézőpontom az, hogy minél civilizáltabb egy ország/közösség, annál inkább önmaguk lehetnek a nők. Az oláh cigányoknál, vagy a muzulmánoknál tényleg az a női lét netovábbja, hogy fuh milyen isteni ebédet főzött a feleség a férjének, a férj pedig milyen szexin, magabiztosan, kemény kézzel meg tudja parancsolni az asszonynak, hogy sikálja ki a szarfoltot az alsógatyájából, mert a férfi egyetlen dolga az ilyen kultúrákban a saját segge kitörése, de még az se megy neki. Viszont elmész nyugatra - tőlünk nyugatabbra - akkor latod hogy több a diplomás nő, mint férfi. Látod hogy esik a születésszám. Látod hogy azok a nők, akiknek hagyták hogy rendesen kifejlődjön a saját személyiségük, azok közül a fene se akar csicska lenni.

2023. aug. 7. 20:59
 59/63 anonim ***** válasza:
30%

58.

Mondjuk valahol ironikus, hogy a kiteljesedés szinte automatikusan maga után vonja az adott nép kihalását :D És a végén az arab az afrikai az indiai meg az oláh cigány nyer, akik szaporodnak nyakra-főre. Mondjuk utána ők is ráfáznak, ha nem lesz kin élősködni/honnan lopni.

2023. aug. 7. 21:01
 60/63 anonim ***** válasza:
91%

57, rossz úton jársz, ez a film pont, hogy a konzumtársadalom fikázása, pont az ellentéte az Angry Birds meg társai filmenk.

De jó, hog yúgy beszélsz valamiről, hogy fogalmad sincs róla... tényleg.. tök hasznos...:D

2023. aug. 7. 22:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!