Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyanok a nők, mint Ken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyanok a nők, mint Ken a filmben? N

Figyelt kérdés

Aki latta a Barbit annak gondolom leesett, hogy Ken az a nő, Barbie pedig a pasi a társdalomban. Aki nem látta kb ugy mutatjak be Kent, hogy barmi amit tesz az csak arra szplgal, hogy felhivja magara a no figyelmet, akar kulsejevel akar viselkedesevel, mindenben alatendeli magat. Egyetlen vagya az, hogy egyuttlegyenek a novel. Amikor lazadni kezd azaz onallospdni, baratok, buli, barmi akkoris igazabol csak azert teszi, hogy figyelmet kapjon Barbitol (azaz a ferfitol).

szinte mindenben egyetertek ami a filmben volt lathato, kerlek most ne irjatok azt le minden egyes kommentben, hogy ez hulyeseg en no vagyok es en nem mindent a ferfiert teszek vagy hogy em ferfi vagyok es egyaltan nem ilyenek a nok hiszen meg szuz vagyok stb. Tudjuk hogy vannak kivetelek es alapbol is nehez beismernie egy nonek ezt, de amikor latjuk hogy a nonek az alap, hogy otthon 3 fogast keszitsem vagy o rakja le az asztalra az etelt vagy o takaritson, szolgalja a ferfit, legyen gyonyoru szep pl fitt vagy vekony vagy plasztika vagy oltozet, karrier hatterbeszorul, gyerkneveles, alarendelodes, nonek inkabb baratja sincs mindig minden a ferfirol szol es pont ahogy Ken is sir a vegen hogy “miert nem eleg az hogy o Ken??!” Pont ugy szoktak a nok is kerdezni miert nem eg az amit adnak? Mert lathatoan igen a ferfi annyival fuggetlenebb es erosebb, es neki nem a no az elet, neki nem ekorul forog a gondolata, sot hat nem kell bemutatni azt a nemes gondllatot, hogy unja a kedvenc kajakat es a tobbi. A kerdes az lenne vajon mi nok moert vagyunk meg mindig ilyemek? A tarsadalom kenyszeriti rank vagy ezaz orok es alap termeszetunk? Vagy meg mindig nem nottuk ki az evezredes elnyomast ? En is sokszor erzem magamon ezt a kognitiv disszonanciaf, hogy tanulnek, elnek csinalnam a magam dolgat hogy nem akarok fuggni, de ha kapcsolatba vagyok es szerlmes akkor hirtelen ala akarom magam rendelni es jobb ha nem en hozok dontest, jobb otthon varni a ferfit es kényezteti es kiszolgalni , talan mindenki ezt varja el tolunk? Mert amikor egy no nem rakja a ferfi ele a kajat vagy nem foz neki akkor a otbbi no megszolja a hata mogott hogy milyen lusta es a tobbi..vagy amikor gyereketnevel megszoljak miert nem a gyerek korul forog 0-24 milyen lusta es a tobbi. Nektek mi a velemenyetek?

2023. aug. 1. 14:22
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
0%

20.

Tehát egy kapcsolatba nem éri meg jobban keresni a másiknál, mert igazából csak egy balek leszel.

2023. aug. 1. 16:59
 22/63 anonim ***** válasza:
50%
18 De hát akkor inkább vagy olyannal akivel jól érzed magad, mégha nem is megfelelő "alapanyag", és mondjuk enyhén lúzerke beütése van ebben a világban, de amúgy boldognak érzed magad vele és nem az van hogy minden ki van pipálva, de ki ez itt itthon akit kerülgetni kell.
2023. aug. 1. 17:01
 23/63 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a párkapcsolatnak semmi köze ahhoz, mit dolgozol mennyiért.
2023. aug. 1. 17:01
 24/63 anonim ***** válasza:
0%

23.

De ez is az élet része, elég ostoba dolog "figyelmen kívül hagyni" (persze csak ha épp ez jön neked jól)

2023. aug. 1. 17:04
 25/63 anonim ***** válasza:
100%
Az élet része a munka és a kapcsolat, de nem lehet egyiken leverni a másikat. Mondom, csak akkor lehet, ha mindkettőtök főnöke lemeccseli, hogy ti 50-50% akartok otthon dolgozni, és fizessenek úgy. De ez abszurd, ahogy megfizettetni a különbözetet a pároddal is abszurd.
2023. aug. 1. 17:07
 26/63 anonim ***** válasza:
0%

25.

De így meg értelme nincs többet keresni, ha az a vége, hogy a másik fél élvezi annak gyümölcsét, de azért minden más legyen csak felezve. Ez így kicsit kicseszés azzal szemben, aki többet keres és igazából pártolja a semmittevést, a "kár is ebbe több erőt beletenni" hozzáállást, mert nincs semmi plusz azzal ha ő többet keres, a másik viszont valós életszínvonalánál jobban élhet, alanyi jogon így. Ez gusztustalan, gyomorforgató.

2023. aug. 1. 17:09
 27/63 anonim ***** válasza:
0%
#22 szerintem nem érted, hogy mire gondolok. Egyes nők olyan pasiknak szülnek gyereket, akire egy kaktuszt nem bíznék rá. Aztán csodálkoznak, ha minden teendő a nyakukba szakad és ki kell szolgálni a kedves urat. Nem hinném, hogy csak ilyen emberekbe lehetne szerelmesnek lenni. Sőt, én ilyenekbe sosem tudnék.
2023. aug. 1. 17:09
 28/63 anonim ***** válasza:
100%
buta vagy mint a föld de nem baj, ilyen emberek is kellenek
2023. aug. 1. 17:13
 29/63 anonim ***** válasza:
100%

"De így meg értelme nincs többet keresni, ha az a vége, hogy a másik fél élvezi annak gyümölcsét, de azért minden más legyen csak felezve."

Ahogy értelme sincs olyan faszira főzni, aki így gondolkozik. Nem kötelező a párkapcsolat, sem a házasság.

Vagy szted mi értelme van úgy kapcsolatban élni, hogy én tinglitangli napi 2-4 órás melóért keresek havi 1 millát, te 8-10 órás melóval keresel havi 300 ezret, és otthon tied a munka nagyja, és ha megyünk nyaralni, te mész egy fél napra a strandra, én meg két hétre Bora Borára?

2023. aug. 1. 17:14
 30/63 A kérdező kommentje:

Persze a filmben tul volt tolva ezaz egesz. De attol en meg nagyon is atereztem ezt, hogy hiaba van feminizmus, hiaba lehetnenk akarkik, hiaba mindem ha amugy belénk van kodolva, hogy atadjam az iranyitast a masiknak, hogy ez olyan osztonos. Elhiszem, hogy leteznek nagyon eros maszkulin nok akikben ilyennek nyoma sincs es total fuggetlen es semmiben nem akar alarendelodni es mindenben 50-50 a parkapcsolata is. De valljuk be ez baromi ritka es el sem hiszem, hogy ezekben a nokben nincs benne osztonszeruleg hogy megis csak a ferfi iranyitson, megis egy icipicit kiszolgalja hogy megis inkabb feladja magat a csaladjaert, szerintem ez fel sem tunik a legtobb nonek, hogy o mennyire kiszolgáltatja magat folyamatosan a ferjenek/gyerekenek. Sok part latok es ez leginkabb a hazssagban elo gyerekesekre jellemzo, hogy mintha ott aztan tenyleg iszonyatos erovel tombolna ez a noi alarendelodes, ha a gyerek sir mar kiabalnak is, hogy “anya” majd anya megitat, megetet stb. Vagy olyat szolt egy ferfi, hogy “de rendes no az foz”. Kb lefagytam, mert o nem tudta hogy en ugyan nem szoktam fozni otthon a pasira, mert van bennem egy zsigeri erzes hogy nem akarok anyam lenni aki kiszolgalta a ferjet, de ertitek kozben meg amugy tudom hogy mas modokon kiszolgalom es allamdoan kuzdok az erzessel.

Szerintem ez meg a regi idokbol johet, hogy alig kell visszamenni de legtpbbunk nagymamaja biztosan meg olyan korban elt, hogy mondent el kellett turni es megmondtak egy nonek milyennek kell lennie. En ezt erzem magamban mintha cipelnem millio no multjat es nem eleg ez, de a tobbi novel is harcolnom kell ha en nem kovetem a regi modi dolgokat es el kell viselnem a lenezesuket, szavaikat. Sajat generaciom 29-30as nok kozott is akad sok ilyen aki lenezi azt aki nem robotol otthon. A nokben igenis ott van a szolgasag eleg csak facebook kommenteket olvasni pl egy huseg/szerelem cikk alatt mindet nok orjak, hogy eletuk szerlme a ferjuk meg hasonok, egy pasi nem jon oda irkalni hogy Piroke elete szerlme akihez hu. Sot ma mar ott tartunk sok no azt irja ot meg is csalhatja a ferje, mert ez is a pasik privilegiuma annyi szolgasag van bennunk hogy hihetetlen.

2023. aug. 1. 17:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!