Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnétek olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan fiúval vagy lánnyal, aki miattatok szakít a párjával?

Figyelt kérdés
És abban az esetben, ha már úgyis megromlott a kapcsolat kettejük között?

2023. aug. 1. 08:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha valami rövidke kapcsolat volt, akkor igen. Ha több éves, komoly, közös célokkal, együtt építették a jövőt, akár közös ingatlannal, gyerekkel, stb., akkor nem.

Nem hiszek abban, hogy az egyik kapcsolatból a másikba menekülés működik, vagy megoldás bármire is. Hagyja el, dolgozza fel, építse fel a saját életét, majd utána beszélünk. Bennem mindig bennem lenne, hogyha ilyen háttérrel képes volt valakit értem elhagyni, akkor engem is képes lenne másért. Az én önbecsülésem azt mondja, hogy ne fogadjak be senkit, aki éppen más nőtől cuccol el... Max haveri szinten.

2023. aug. 1. 11:23
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon sok kapcsolat alakul így, jön létre.
2023. aug. 1. 12:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem. Mert velem is megteszi ha alkalma lesz rá egy másikkal.

Nem személyes tapasztalat, ismerősi körömből volt rá kettő precedens

2023. aug. 2. 14:02
 14/16 gabor49 ***** válasza:
igen simán
2023. aug. 2. 16:24
 15/16 anonim ***** válasza:

36F bprol ismerkednek szivesen, budan lakom

Normalis eletvitel, nem alkoholizalok es nem dohanyzom

Szeretek olvasni.

2023. aug. 2. 20:56
 16/16 anonim válasza:
Igen
2023. aug. 17. 09:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!