Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak általában rosszabbul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak általában rosszabbul viselik az egyedülléttet?

Figyelt kérdés
A közvélemény szerint a férfiak sokkal hajlamosabbak arra, hogy elzülljenek, ha egyedül élnek. Az a sztereotípia, hogy nem tartják rendben a lakásuk, eljárnak kocsmába, néha prostiznak, stb. Ezzel szemben a nőket sokkal ügyesebbnek gondolják, hogy biztos mindent úgy rendben tartanak, oda tudnak figyelni az a külsejükre, utaznak, kulturális programokra járnak, fürdenek a sok szabadidő nyújtotta lehetőségben és úgy valójában nincs is szükségük férfira. Ti hogy látjátok ezt? Az tény, hogy az oldalon sokkal több férfi panaszkodik társkeresési problémákra, mint nő.

2023. júl. 31. 21:48
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
30%
Nincs olyan hogy férfiak és nők. Egyének vannak! Ez az általánosítás annyira gáz már! A kedvenc szavam még a "többség". Miért? Valaki megszámolta? Az sem jó statisztikai adat, hogy körülöttem. Én körülöttem meg nem. Akkor most mi van?
2023. júl. 31. 22:40
 12/35 anonim ***** válasza:
79%

12.

Azért létezik olyan, hogy többség. A többség pl. húst, zöldséget, gyümölcsöt eszik. Lehet, hogy vannak akik fekáliát reggeliznek, de a többség nem. Lehet, hogy körülötted mindenki azt eszi, így mondhatod, hogy "jajj, ne gyertek már a többséggel", de attól a többség még nem fog fekáliát fogyasztani.

2023. júl. 31. 22:42
 13/35 anonim ***** válasza:
0%

De, van.

Gondolom te is feminista vagy, ezért akarod elmosni a férfiak és a nők közötti különbséget.

Olvass szakemberek által írt pszichológiai cikkeket, ahol a férfi és női agyat, stresszkezelő készséget stb. hasonlítják össze. Talán rádöbbensz akkor, hogy szó szerint 2 nem van a világon, akik között lényeges különbség van.

2023. júl. 31. 22:43
 14/35 anonim ***** válasza:
88%

13-14. Ne menjünk már bele szélsőségekbe. Akkor általánosít mindenki, ha a saját elképzeléseit akarja úgy beállítani, mintha az lenne a valóság. Ovis szintre nem menjünk már le! A kérdéshez hozzászólva: ha én egyedül voltam, nem hogy elhagytam magam, hanem sokkal jobban pörögtem. Az ok is triviális: bárhol összefuthattam egy potenciális nővel. A körülöttem lévő barátaim, ismerőseim is ilyenek. Akkor most ne is haragudj, de nem tudom értelmezni a "többség" szót úgy, hogy a férfiak elhanyagolják magukat és lezűllenek.

14. Azt sem tudom miről beszélsz, főleg hogy magasról teszek a feminizmusra. Ez most nem jött be.

2023. júl. 31. 22:53
 15/35 anonim ***** válasza:
18%
A prostizás nem olyan nagy bün,ha normálisabb nőhöz jár fel. Szerintem ha néha ürít egy jót+termelődnek azok az öröm...hormonok amiket a szex szabadít fel lehet jót tesznek neki.
2023. júl. 31. 23:01
 16/35 anonim ***** válasza:
87%
#11 és kivel vannak párkapcsolatban? egy párkapcsolathoz kell 1 db nő és egy db férfi, nem? vezesd le a logikát, hogy hogy lehetnek a full átlag nők mindig kapcsolatban, míg a full átlag férfiakkal jó ha egy évtized alatt egyszer elmegy egy nő randizni.
2023. júl. 31. 23:16
 17/35 anonim ***** válasza:
0%

17. Teljesen egyszerűen. Vannak pasik, akiknek van egyidőben 5-10 nőjük. A szám nem túlzó, konkrétan a kollégám ilyen. Excel táblázatot vezet kivel mikor és hol találkozik, kire mi a jellemzős stb. Ez KOMOLY!

A kapcsolatot nem úgy kell felfogni hogy együtt is élnek. Sok nő bőven beéri ha hetente megdugja őket a "pasija" 3X. Nekik már ez kapcsolat.

Ha egy nőnek kell egy pasi, akkor válogathat a jelentkezők közül. Átlagosként is. egy átlagos férfi nem válogathat, leginkább várhat hogy egy nő a legjobb esetben is jelet adjon. Azért ez óriási különbség. Egy nő életében a szex a legkisebb kihívást jelentő esemény. Egy átlagos nőnek is. Egy átlagos férfinek meg igen komoly kihívás.

2023. júl. 31. 23:23
 18/35 anonim ***** válasza:
84%
#18 ah. így már minden világos :)
2023. júl. 31. 23:24
 19/35 anonim ***** válasza:
Én csak incel táblázatot vezetek.
2023. júl. 31. 23:27
 20/35 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, kivel vannak párkapcsolatban. Lehet olyan pasikkal, akik alapból csajozósak, lehet jóval idősebb manusokkal, lehet pénzes pasikkal stb. A választék széles lehet.

A lényeg az, hogy ők valakivel mindig együtt vannak, mert nem bírják az egyedüllétet.

Ez van, a hétköznapi nőnek kell valaki. Nem bír magában meglenni.

------

A full átlag pasikkal kapcsolatban viszont annyival módosítom a véleményem, hogy nem mind bírja jobban az egyedüllétet. Ez azért nyilván attól is függ, hogy mennyire sikeres az ismerkedésben. Ha tud magának csajt szerezni, akkor nyugodtabban el lehet egyedül, szemben a full àtlag nőkkel, aki nem bírja magában.

Nekem egyszer volt ilyen full àtlag nőm, aki kapcsolatból kapcsolatba lépett. Az az 1,5 hónap, amíg velem ismerkedett, volt a LEGHOSSZABB amit szex nélkül töltött az elmúlt 6 évben.

Az undergorund lányok viszont jobban el vannak pasi nélkül, azok nem állnak össze akárkivel, inkább maradnak szinglik, ha úgy van.

2023. júl. 31. 23:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!