Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában rosszabbul viselik az egyedülléttet?
Hát ebből az oldalból kiindulva biztosan :) a való életben ismerek szingli igényes férfit, értsd, nincs nála retek és jól néz ki.
Meg olyat is, aki épp kapcsolatban hagyta el magát, mert már megvolt a préda.
Én pont fordítva láttam eddig. Egy volt nő ismerősöm nem tudott magával mit kezdeni pasi nélkül. Kb mindig mindenki bejött neki, mert annyira vágyott rájuk.
Egy másik nőt is ismerek, na hát ő bosszankodik, morog, mindenkinek kelleti magát, de nem veszi magát észre, hogy nem kell senkinek. Nem ad a külsejére és bunkó is. Macskája van, csak az bírja elviselni.
De ettől eltekintve lehet, lehet hogy a férfiak vannak többségben. Nem tudom. :)
Egyedül élek és az összes ruhám bevan vasalva. Még valami?
F.
6.
...tényleg erre vered magad? Új mélypont.
8.
Mondjuk kérdés, hogy ezen "felmérésekkel" mi is volt a cél. Csak mert felmérésekkel kb. bármit lehet bizonyítani, csak a megfelelő embereket kell bevonni "véletlenszerűen".
A teljesen hétköznapi nők többsége folyamatosan párkapcsolatban van, azt hiszem, ez elmondd mindent. Többségük 1 évet nem bírna ki, hogy ne legyen valakijük. Viszont a feministák a "független, erős nő" képét is sulykolja ezekbe a csajokba, szóval nem lehet egyszerű nőnek lenni.
Egy hétköznapi férfi ezzel szemben el van egyedül is. Ennek az az oka, hogy a férfiak többségével nem történik meg az, mint a csajokkal, hogy 14 éves koruktól fogva folyamatosan fel akarják szedni, így hozzászokott a magányhoz, nem csinál belőle olyan nagy ügyet, ha nincs senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!